A právě v tom měly herečky, moderátorky i zpěvačka velkou výhodu. Ve svých letech už totiž mají na vysokých jehlách nachozeno dost, a tak jim chůze v lodičkách nedělala problém. Šaty z nové kolekce od návrhářky Vlaďky Kouřilové oblékly i mladší dámy jako herečka Kristýna Janáčková (41) nebo bývalá tanečnice a exmanželka Dana Hůlky a Pepy Vojtka Libuše Rohlíčková (42).

Krásky, které už sfoukly padesát svíček na dortu, zastupovala moderátorka Štěpánka Duchková (50) či herečky Regina Řandová (55) a Kristýna Frejová (51), která vlétla do prostoru jako vítr. Šedesátnice jako Heidi Janků (60), Jitka Asterová (63) a manželka Karla Heřmánka, Hana Heřmánková (60), předvedly, že ještě rozhodně nepatří do starého železa. Naopak, byly hvězdami večera.

Po přehlídce se dámy posilnily na rautu a společně popíjely vychlazené bublinky. Jen Štěpánka Duchková málem přišla ke zranění, když se jí pod nohama rozbila sklenka na šampus. Střepy ji ale naštěstí nepořezaly ani nijak nezabránily v zábavě. Jen si otřela z lodiček rozlité pití a veselila se dál.

 

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků: Konečně našla chlapa svých představ! Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Fotogalerie
36 fotografií