Machálková o vztahu s Bořkem Šípkem: On balil mě. Syn je mu neuvěřitelně podobný

Leona Machálková v 7 pádech

Děti bývají často podobné svým rodičům a zdědí po nich nejen dobré a špatné vlastnosti, ale také svůj vzhled. Syn Leony Machálkové (55) Artur (20) není žádnou výjimkou a zesnulému otci Bořkovi Šípkovi (†66) jako by z oka vypadl. Zpěvačka během rozhovoru s Honzou Dědkem zavzpomínala na začátky vztahu s Bořkem Šípkem a promluvila i o synovi Arturovi.

Expartner Leony Machálkové Bořek Šípek byl nejen u nás, ale i ve světě uznávaný architekt, výtvarník a designér. Leona Machálková tvořila s Šípkem pár dlouhých deset let. Porodila mu syna Artura, který je opravdu jeho věrnou kopií.

Mohlo by vás zajímat: Machálková promluvila o nové lásce: Vím, jak je úžasné, když si lidé rozumí

Syn Artur jako by otci z oka vypadl

„Když Artura potká někdo, kdo ho dlouho neviděl, říká: Ty vado, Bořku! Protože je mu opravdu velmi podobný. Fyzicky se do něj promítl. Říkám si, jaká je škoda, že to taťka nevidí. Je ale neuvěřitelné, že se geny postarají i o vnitřek: smysl pro humor, vyjadřování,“ zamyslela se Leona Machálková a prozradila, jaké byly její začátky vztahu s architektem Bořkem Šípkem.

„Tys byla tenkrát prý hodně divoká,“ hodil udičku Honza Dědek. „Proto si mě také Bořek našel. V životě jsem se ničeho nebála. Když je člověk zamilovaný a chce tomu druhému udělat radost, tak udělá spoustu věcí,“ překvapila Leona Machálková s tím, že iniciátorem jejich vztahu byl architekt.

Přečtěte si také: Leona Machálková o rozchodu s Šípkem: Cítila jsem se, jako by vedle mě spadl barák

Iniciátorem vztahu byl Bořek Šípek

Přestože se partneři dávno rozešli, dokázali si uchovat hezký vztah i nadále.

„On balil mě a dost dlouho. Na první rande jsme jeli na tři dny. Přistoupila jsem na tu myšlenku a vyplatilo se. Bylo to skvělé. Jeli jsme do Německa, protože Bořek potřeboval navštívit nějakou fabriku, kde se vyráběly protetické pomůcky. Chodila jsem na vernisáže a takhle jsme se oťukávali. Bořek často dělal také večeře pro přátele a díky tomu jsem poznala spoustu zajímavých lidí,“ vzpomíná Leona Machálková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.