InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbalisté Vlkova si doma v lese střihli roli hostujícího týmu a díky obratu nakonec souseda ze Svinů skolili

TÁBORSKO – Sobotní program okresních fotbalových soutěží mužů se téměř na všech hřištích odvíjel ve znamení nadvlády domácích mužstev, a především jejich ofenzivních hráčů. Výjimkou se stal v tomto směru duel okresního přeboru mezi Březnicí a Ratibořskými Horami, který ovládl druhý jmenovaný tým, a postačily mu k tomu pouze dva vstřelené góly. Také v utkání III. třídy Sviny versus Vlkov se nakonec dokázali prosadit hosté, ovšem pouze z hlediska oficiálního zápisu o utkání. Souboj dvou blízkých sousedů z Veselska, který si za svůj cíl vybral také štáb JcTed.cz, se totiž po vzájemné dohodě klubů odehrál na svérázném, leč suchém hřišti ve vlkovském lese. Padlo v něm sedm branek, přičemž ta rozhodující z 89. minuty rozjásala fanoušky, kteří to měli do dějiště derby blíž.

SK Sviny – Sokol Vlkov 3:4 (2:1), branky: 2. a 21. Hejl, 63. Rafaj – 32. M. Havlíček, 60. Svoboda, 84. Pejša, 89. Různar, rozhodčí Pumpr, ŽK (2-0): 64. Rafaj, 67. Hybš, 75 diváků, hráno ve Vlkově.
Sviny: Jedlička – Míka, Chodil, Statečný, Lutovský, Pícha, Richter, Rafaj, Petržilka, Hejl, Hybš, Hospodářský, Háček, Bečvář, Flutka, Vegner, Ullrich.
Vlkov: Štětka – V. Havlíček, Lukáš, J. Klečka, Různar, Svoboda, Pejša, Kratochvíl, Papáček, M. Havlíček, Zeman, M. Klečka.

Za průběhem tentokrát poklidně vedeného derby se na stránkách středečního Táborska ohlédnou oba kapitáni, svinenský Jiří Hybš a autor vítězného gólu Vlkova Martin Různar. V podrobném servisu z dění na okresních pažitech odtajníme také vítěze tradičních rubrik Tým kola a Hráč kola.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace