InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Šlágr v Bernarticích nabídl dělbu bodů a výsledkové zvraty. Jistebnice dotahovala v závěru

BERNARTICE – Parádní utkání plné zvratů viděli diváci v Bernarticích, kam dorazila ambiciózní Jistebnice, která hned ve své první sezoně po postupu čeří vody v horních patrech I. A třídy. Utkání odšpuntoval po necelé půlhodině nádhernou střelou jistebnický Miloslav Fara, kterého znají pozorní fanoušci z milevského regionu hlavně z několikaletého působení v Božeticích – 0:1. Do kabin šla spokojenější Jistebnice, ale to ještě nikdo netušil, jaká zápletka přijde po přestávce. Bernartice nastoupily do druhé půle jako uragán, Václav Šťástka nejprve dvěma slepenými góly otočil výsledek a po nedorozumění v obraně Jistebnice fauloval brankář František Plachý dravého Davida Nováka. I když se brankář snažil rozhodit svého kolegu a bernartického exekutora gólmana Tomáše Fučíka, aby hned běžel zpátky, protože penaltu chytí a kopne mu to do brány, Fučík ukázal svou chladnokrevnost – 3:1. To ale během zábavného představení nebylo všechno. Hosté z Jistebnice se totiž nakonec oklepali, ukázali velkou mentální sílu a nakonec dokázali rovněž dvěma slepenými góly Petra Turnovce a Jana Stoszeka srovnat na konečných 3:3!

Protože si ani jeden z týmů za předvedený výkon nezasloužil prohrát, skončilo utkání spravedlivou remízou. Po závěrečném hvizdu ale s výsledkem vlastně nikdo nebyl tak úplně spokojen – Jistebnice si myslela na všechny body po prvním poločase, Bernartice zase při vedení 3:1 na začátku poslední desetiminutovky. V příštím kole jedou Bernartice na Čtyři Dvory (sobota, 17) a hned v pondělí dohrávají domácí utkání s Chýnovem (17).

TJ Sokol Bernartice – 1. FC Jistebnice 3:3

(0:1). Branky: 52. a 54. Šťástka, 61. Fučík (pen.) – 29. Fara, 81. Turnovec, 84. Stoszek. Rozhodčí: Boček – Vican, Šťastný. ŽK: 3–0 (Schorník, Šťástka, Staněk). Přihlíželo 85 diváků.

Bernartice: Fučík – Staněk (74. Brož), J. Novák, Ťupa, J. Suchan (90. Peterka) – Charypar, Král – D. Novák, Rakovan, Pěchota – Šťástka (83. Růžek).

Jistebnice: Plachý – Podzimek, Fara, Mrzena (51. Sváček), Vacek (71. Muž) – Horčička, Ruber – Šváb, Buchtele, Turnovec – Stoszek.

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Fanoušek 

    Reagovat

     

    Reklama na fotbal oba týmy předvedli úctyhodný výkon
    Fotbal nahoru a dolů krásné akce zakončené góly

    Vloženo 30.4.2023 07:54:54

    • Jo 

      Reagovat

       

      Tak určitě, reklama na fotbal v 6.pralesni lize. Díky ne

      Vloženo 30.4.2023 16:02:05

    • fans 

      Reagovat

       

      Až na tu penaltu ...

      Vloženo 1.5.2023 06:49:30

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace