Hlavní obsah

Pohledný syn Cindy Crawfordové si pořídil svůj první dům. Je plný letní atmosféry a dal za něj 72 milionů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plný slunce a optimistické nálady je dům z poloviny minulého století v losangeleské čtvrti Hollywood Hills, který získal v minulých dnech nového majitele. Stal se jím syn slavné modelky Cindy Crawfordové Presley Gerber. Je to jeho první dům, který si sám koupil.

Foto: Profimedia.cz

Syn Cindy Crawfordové Presley Gerber si pořídil svůj první dům. Je v Los Angeles a je plný světla.

Článek

Třiadvacetiletý Presley Gerber je synem modelky Cindy Crawfordové a obchodníka Randeho Gerbera, jenž sám kdysi býval také modelem. Není proto překvapením, že se mladík rozhodl věnovat stejné profesi jako jeho rodiče. Nyní však patrně nastal čas, aby se plně osamostatnil, a k tomu potřeboval také nové zázemí.

Jako svůj první domov si zvolil rodinný domek z roku 1955, který stojí v údolí Nichols Canyon, v losangeleské čtvrti Hollywood Hills. Při procházce touto částí města byste jej ale hledali jen těžko. Je totiž skrytý za vysokou vstupní bránou a hradbou vysokých stromů.

Bradley Cooper nabídl k prodeji svůj první dům v Los Angeles. Za 51 milionů

Jak bydlí VIP

Rihanna si koupila penthouse, který v minulosti vlastnil Matthew Perry z Přátel, a to s pořádnou slevou

Jak bydlí VIP

Přízemní stavba prošla v minulých letech výraznou proměnou, během níž interiér získal současný, zářivě bílý úsměv, jímž se pyšní snad na všech zdech. Záplavy světla dovnitř pronikají skrze velká posuvná okna elegantně propojující vnitřek domu s terasou a zahradou.

Na ní zaujme bazén nepravidelného tvaru, jenž věrně kopíruje část půdorysu domu, a také tiché, jakoby tajné zelené zákoutí pro doslova ničím nerušený odpočinek. Nechybí ale samozřejmě ani terasa z hlazeného betonu s posezením.

Vysloveně letně, až plážově laděnému interiéru na podlahách vládne masivní dřevo, které v kuchyni střídá dlažba. Tato místnost je sice propojená s hlavním obytným prostorem, je ale stranou, za rohem, a lze ji oddělit pomocí posuvných dveří.

Hlavní prostor je tak složen z obývací a jídelní části, které se obtáčejí okolo centrálního prvku, jímž je zděný krb na dřevo.

Dům má užitnou plochu 279 m2, a jak upřesňuje internetový magazín Architectural Digest, jsou v něm tři ložnice. Na pozemku je pak ještě jeden, menší domek určený pro hosty, kde je další, čtvrtá ložnice. Web Dirt pak prozrazuje, že mladíka, který předváděl oblečení a produkty značek, jako je Celine, Calvin Klein, Omega a Burberry, vyšel nový domov na 3,4 milionu dolarů (72 milionů korun).

Anketa

Je pro vás důležité, aby měl bazén pravidelný tvar?
Ano, z nepravidelného bazénu, na který bych denně koukal/a, by mě bralo.
7,9 %
Tak to nevím. Možná by mi nepravidelný tvar časem začal vadit. Možná ne.
4,6 %
Tak to by mi bylo vážně jedno!
87,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3392 čtenářů.

To je k mání, napsala. Dům, v němž žila představitelka seriálové Jessicy Fletcherové, je na prodej

Jak bydlí VIP

Colin Farrell si koupil nový dům. Je na stejném místě jako jeho dosavadní, jen je větší a má nádherný výhled

Jak bydlí VIP

Reklama

Výběr článků

Načítám