Jitka Schneiderová se poprvé objevila se svou dcerou na jevišti. Jak to dopadlo?

Je jí sedmnáct a jmenuje se Sofie Anna Švehlíková. Že vám její jméno nic neříká? Možná je nejvyšší čas, abychom vám ji představili. Půvabná dívka je dcerou dvou našich úspěšných herců – Jitky Schneiderové a Davida Švehlíka. A je čím dál tím více jasné, že po nich zdědila herecký talent i lásku k divadlu. Před několika málo dny si poprvé zahrála po boku své maminky, která na ni byla po zásluze velmi pyšná.

Matka a dcera nejen v životě

V představení jménem Absolvent, které je momentálně v repertoáru divadla Na Fidlovačce, si zahrály matku a dceru. Po prvním společném představení byla Jitka Schneiderová nejen šťastná, ale také dojatá. O své pocity se pak podělila i se svými fanoušky na Instagramu.

Zatímco v minulosti se zdálo, že Sofie Anna, která po své mamince zdědila též krásu, směřuje spíše do světa modelingu, nyní se zdá, že ji více lákají prkna, co znamenají svět. Herecké geny nezapře, neboť mnoho hereččiných fanoušků, kteří představení viděli, na Sofii pěli jen chválu a nevěřili, že se jednalo o její premiéru.

Sofie Anna by ostatně nebyla jedinou dcerou z herecké rodiny, která by se rozhodla vydat ve stopách svých rodičů. Své o tom ví například Tereza Kostková nebo Josef Trojan.

Bude hrát i po boku otce?

I když mnoho z nás si Jitku Schneiderovou pamatuje především z jejích filmových a seriálových rolí, ona sama velmi miluje divadlo. A svým způsobem divadelním prknům „vděčí“ i za svou jedinou dceru. Právě na jevišti se před lety během představení Král Lear v rámci Letních shakespearovských slavností sblížila s Davidem Švehlíkem. Následovala svatba a narození Sofie Anny.

I David Švehlík, který má kromě Sofie Anny ještě dva syny se svou současnou manželkou Vendulou, je na divadelních prknech jako doma. Není tak vyloučené, že si dříve či později Sofie zahraje nejen se svou maminkou, ale i s tatínkem.

Zdroj: Instagram/jitka_schneiderova

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu