Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

To byl zase týden 13: Okamura volá po vystoupení z Eurovize a s Ester Janečkovou zakládá Národní poštu

Imitátor Petr Jablonský se převtělil do šéfa SPD a bojovníka proti evropské integraci Tomia Okamury. Ten se v satirickém pořadu To byl zase týden rozhodl upozornit na nedostatečný odpor strany PRO Jindřicha Rajchla k evropským institucím. A dokázal, že v míře odmítání „výmyslů z Bruselu“ se SPD nikdo nemůže rovnat.

Petr Jablonský coby Tomio Okamura odpovídal mimo jiné na novinářský dotaz, jaký má názor na demonstrace svolávané Jindřichem Rajchlem.

„Podle mého názoru je to bída. Jak to řekl jeden český klasik, nevím, jestli to byl Palacký, nějaký obrozenec, vidím velký špatný,“ prohlásil Okamura v pořadu eXtra.cz To byl zase týden a dodal, že nepřijatelnost Rajchlovy neparlamentní strany PRO spočívá v tom, že je „těžce prounijní“.

Doplnil zároveň, že SPD je ochotna vyhlásit referendum o výstupu ze všech mezinárodních organizací včetně pěvecké soutěže Eurovize.

Česká národní pošta

„Představa, že tu bude více než dva záchody pro muže a ženy, mě opravdu velmi děsí,svěřil se navíc Okamura.

Šéf SPD rovněž představil řešení pro „Rakušanem vyhozené zaměstnance“ České pošty. Tiskovou mluvčí bude Ester Janečková známá z Pošty pro tebe, kterou vyhodili z České televize a je, chudák, sama doma,“ prozradil Okamura na rekordně dlouhé tiskové konferenci.

Co dalšího chystá v této složité době Okamura? Zajímá vás, co jsou kartičky „Tomiokachu“? Na celou tiskovou konferenci předsedy SPD se podívejte v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy