reklama

Kristýna Skácelová: Nejkrásnější realitní makléřka v Praze

reklama

Kristýna Skácelová není jenom modelka, ale také realitní makléřka. Posuďte sami, jak je na tom 24letá a 178 centimetrů vysoká brunetka s krásou. Fotí pro známé značky. Naposledy fotila kolekci pro značku kožichů či značku Bogner a další. Ale to není zdaleka vše!

Velké úspěchy má Kristýna i v realitní branži. Pracuje pro realitní společnost Remax a má za sebou několik skvělých obchodů. Není se čemu divit, nemovitosti většinou kupují muži. Takže když jednají s takovouto kráskou, podmínky příliš neřeší. Kráska se tak svému zaměstnavateli rozhodně vyplatí. „Mám svět realit moc ráda. To, že jsme žena mi některé dveře opravdu otvírá. Ale není to tak, že bych měla cokoli zadarmo. Je jasné, že každý chce dostat tu nejlepší cenu. Já ji pro svého klienta vždy získám,“ usmívá se Skácelová.

Bez nadsázky říká, že jejím cílem je maximální počet spokojených klientů, ne pouze nabraných či prodaných nemovitostí. Možná právě její přístup a fakt, že pro klienty hledá vždycky to nejlepší, je nejlepší cestou k úspěchu. Pokud totiž klient vidí, že jeho makléřka je ochotna pracovat hlavně pro něj a ne pouze pro svůj zisk, hned se ke všemu přistupuje jinak.

Foto: Anna Koniaeva

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama