Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2023 16:00
Čas čtení 4:04
Radim Šlechta

Květnové lahůdky v pohodlí tvého gauče. Stallone felí s Alem Pacinem, J. Lo vraždí v lese a Anna Fialová hledá lásku

Květnové lahůdky v pohodlí tvého gauče. Stallone felí s Alem Pacinem, J. Lo vraždí v lese a Anna Fialová hledá lásku
Zdroj: VOYO Originál
FILMY A SERIÁLY DISNEY HBO MAX NETFLIX NOVÉ FILMY NOVÉ SERIÁLY PROGRAM DISNEY+ PROGRAM HBO MAX SKYSHOWTIME
Uložit Uložené

Vybrali jsme pro tebe nejzajímavější květnové premiéry na streamovacích platformách.

Dlouhé přemýšlení o tom, co si pustit na streamovacích platformách, dokáže zkazit chuť vůbec cokoliv sledovat. Abychom ti ušetřili čas, vybrali jsme několik novinek, které podle tvůrčích týmů, anotací nebo trailerů vypadají jako něco, co stojí za pozornost.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Dědula Sylvester Stallone tě rozesměje na SkyShowtime, klasik Stephen King vyděsí na Netflixu Co si pustit o víkendu: Dědula Sylvester Stallone tě rozesměje na SkyShowtime, klasik Stephen King vyděsí na Netflixu 28. dubna 2023 16:00

V květnu si nenecháme ujít premiéry filmů i seriálů, ale i jedné netradiční reality show. Do seznamu jsme zařadili jenom ta díla, která se doposud nikde nevysílala (kromě festivalů). Pokud ale ani tak nebudeš vědět, co s dlouhým večerem u televize, můžeš si prolistovat naše pravidelné tipy či rovnou sledovat rubriku Co si pustit o víkendu.

Matka

Jennifer Lopez se po sérii romantických komedií a dramátkách plných intrik objeví v akčním dramatu od Niki Caro. Ve filmu Matka (The Mother) bude Lopez hrát nájemnou vražedkyni, která je momentálně na útěku před dalšími nebezpečnými zabijáky. Ohrožení, do něhož se dostává její dcera, ji ale donutí vyjít z úkrytu.

Doporučeno
Změní umělá inteligence filmový průmysl? Zeptali jsme se filmařů Změní umělá inteligence filmový průmysl? Zeptali jsme se filmařů 30. dubna 2023 15:00

Armáda z Jennifer vycvičila chladnokrevný stroj na zabíjení a se svým dítětem se ještě nikdy nepotkala. Snímek z produkce Netflixu slibuje jak dramatickou linku o těžkém vztahu mezi matkou a dcerou, tak i akční zážitek. Režisérka Niki Caro navíc stojí za řadou úspěšných a povedených filmů, jako je Úkryt v zoo (2017), McFarland: Útěk před chudobou (2015) nebo Její případ (2005) s nominací na Zlatý glóbus. Na její spojení se slavnou zpěvačkou jsme tedy více než zvědaví.

Premiéra: 12. května 2023
Kde si film pustit: Netflix
Délka filmu: 1 hodina 55 minut
Režie: Niki Caro
Scénář: Andrea Berloff, Peter Craig, Misha Green
Hrají: Jennifer Lopez, Gael García Bernal, Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Paul Raci, Yvonne Senat Jones, Jesse Garcia, Lucy Paez
Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 136021 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse