Pavlína Pořízková odtajnila přítele, kterého potkala na seznamce. Jejich láska je plná nefalšované praštěnosti

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Pavlina Porizkova
Zdroj: Profimedia

Pavlína Pořízková oficiálně přiznala svůj nový vztah. Partnera nejdříve ukázala jen jako stín, poté ho označila u příspěvku a nakonec se pochlubila i zamilovanou fotkou z Paříže, u které uvádí, že vztah trvá již tři měsíce.

Modelka se netajila tím, že je otevřená nové lásce. Nyní to vypadá, že se její sen o silném muži po jejím boku splnil.

Láska přes inzerát

První známkou toho, že má modelka nový vztah, byla fotka, kde jsou vidět pouze dva stíny líbajících osob a popisek „láska je ve vzduchu“. Nic více modelka neprozradila, ale spekulace se rozjely naplno.

Po pár příspěvcích, které nijak neodtajnili neznámého muže, přišla fotka dvou telefonů, na kterých dva páry rukou mažou aplikaci Raya. Jedná se o velmi populární aplikaci mezi celebritami a influencery, kterou využívají jako seznamku.

U fotky označila televizního spisovatele a režiséra Jeffa Greensteina.

„Smazání seznamovací aplikace, na které jsme se potkali. Děkuji a nashledanou,“ píše modelka u příspěvku na svém instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Praštěná láska v Paříži

Nyní už svou lásku modelka netají. Zveřejnila dokonce zamilovanou fotku z Paříže. A že je modelka opravdu zamilovaná, dokazuje i popisek u této fotky.

„Tři měsíce smíchu, polibků, žertování, lásky a nefalšované praštěnosti, oslavované tím nejbláznivějším způsobem v nejromantičtějším městě na světě,“ napsala zamilovaná Pořízková.

U fotky nezapomněla poděkovat svým fanouškům, kteří ji zahrnuli gratulacemi k novému vztahu.

„Děkuji, děkuji mnohokrát za příliv lásky a podpory mého štěstí,“ dodala.

Jeffrey nezahálel a sdílel na svém instagramu také společnou fotku, jako by tím chtěl svou lásku potvrdit. Dvojici to velmi sluší a z fotek je zřejmé, že si společný čas užívá.

Pořízková byla v minulosti vdaná za frontmana kapely The Cars Rica Ocaska, s nímž má dva dospělé syny. Ten v roce 2019 zemřel.

Zdroje: Blast, Yahoo life, Instagram Pavlíny Pořízkové, Instagram Jeffreyho Greensteina

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články