Vdova po muzikantovi Ricu Ocaskovi (✝75) si od roku 2019 prošla náročnými časy. Po boji o majetek (rocker jí totiž ve své závěti vydědil, jelikož se tehdy rozváděli, ona se však soudila a podařilo se jí nad poslední vůlí svého muže zvítězit) se jí nedařilo najít muže, po jehož boku by byla zase šťastná. Nevyšel jí ani vztah s režisérem a scenáristou Aaronem Sorkinem (61). Až teď na sociálních sítích odhalila velkou změnu ve svém soukromém životě – už je zase zadaná.

Slavnostně to světu oznámila fotkou, na které se před Eiffelovou věží v Paříži líbá s americkým spisovatelem, producentem a režisérem Jeffem Greensteinem – to je muž, co stojí za populárními seriály Will & Grace, Přátelé nebo Zoufalé manželky. To, že šlo o snímek právě z francouzské metropole, bylo pro Pavlínu více než symbolické. Právě zde kdysi její kariéra začínala, tady hledala útočiště, když jí došlo, že je její 30 let trvající manželství s frontmanem kapely The Cars u konce.

Jeffa Greensteina podle toho, co sdílela na sociální síti, celosvětově známá modelka „sbalila“ v online světě. A pomohla si k tomu jistou moderní vymožeností... „Tak vypadají závazky v dnešní době. Mazání seznamovací aplikace, na které jsme se seznámili,“ uvedla totiž Pavlína na svém profilu u fotografie, kdy oba dva skutečně drží prst nad tlačítkem „smazat“. Ani jeden už totiž nepotřebuje hledat nového partnera, když nyní tvoří pár, a to už i oficiálně, před očima široké veřejnosti.

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

„Tomu říkám závazek,“ smála se v reakci na snímek spisovatelka Annika von Holdtová (54), zatímco velká kamarádka Pavlíny Pořízkové spisovatelka Martina Formanová (57) reagovala jenom celou řadu srdíček. Mimochodem, šlo o aplikaci jménem Raya – což je přísně tajná seznamka pro světovou elitu, celebrity, modelky, atlety, herce a hudebníky, do které je skoro nemožné se dostat. Nemá reklamu a její prestižní členové o ní vůbec veřejně nemluví.

Přesto ale v minulosti již někteří přiznali, že právě zde nalezli své ideální protějšky – třeba komička Amy Schumerová (41) nebo zpěvačka Lana Del Rey (37). Ti, kdo chtějí Rayu používat, musí projít velmi přísným schvalovacím procesem – i když je potřeba, aby je doporučil nějaký z uživatelů, stejně je přijato pouze 8 % uchazečů. Celkem má prý pouhých 10 tisíc uživatelů... Kteří však na této platformě skutečně využívají příležitost „sbalit“ stejně slavný protějšek.

Fotogalerie
55 fotografií