Russell Crowe přijede na festival v Karlových Varech, vystoupí s kapelou

Russell Crowe přijede na festival v Karlových Varech, vystoupí s kapelou | Fandíme filmu
Tennyson Crowe / Indoor Garden Party
Filmová legenda rozvlní s kytarou davy na západě Čech. Uvede jeden ze svých nejlepších filmů a převezme cenu.

Mezinárodnímu filmovému festivalu Karlovy Vary se téměř každoročně podaří ulovit nějakého skutečně zářivého zahraničního hosta. Z těch největších superstar, jaké se místnímu publiku osobně představily, jmenujme třeba Roberta De Nira, Leonarda DiCapria, Michaela Douglase, Woodyho Harrelsona, Edwarda Nortona, Scarlett Johansson, Sharon Stone, Roberta Redforda, Renée Zellweger, Dannyho DeVita, Antonia Banderase, Judi Dench, Hellen Mirren, Mela Gibsona, Roberta Pattinsona, Julianne Moore či Johnnyho Deppa. A to je opravdu jen vrcholek ledovce.

Letos se mezi oscarové adepty a hvězdy obrovských velkofilmů připojí také Russell Crowe, hvězda Gladiátora či Muže z oceli, nominovaný na Oscara za Čistou duši a Insidera (za Gladiátora vyhrál). Aktuálně jej můžete vidět v kinech v Papežově vymítači. Na festivalu získá cenu za svůj přínos kinematografii a uvede u příležitosti dvacetiletého výročí špičkové námořní dobrodružství Master & Commander: Odvrácená strana světa. Pro Českou televizi zástupce festivalu prozradil, že KVIFF o Russella stál už delší dobu a letos to konečně klaplo částečně také díky tomu, že má v dané době v Evropě ještě další program.

Nicméně pozor, Crowe je nejen herec, ale také příležitostný hudebník. Zpívá a hraje na kytaru, figuroval už v několika kapelách. Do Karlových Varů přijede s rock and rollovým tělesem Indoor Garden Party, které na festivalu vystoupí na zahajovacím koncertu 30. června. Veškeré další podrobnosti o festivalu najdete na jeho oficiálních stránkách.

Titulní foto: Tennyson Crowe / Indoor Garden Party

Zdroje: KVIFF, Indoor Garden Party

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest