InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Změny v táborském hokeji. Vrací se Tomáš Matušík, Aleš Krátoška míří do Pardubic

Tomáš Matušík měl nabídku do Tábora už v průběhu sezony, kdy u Kohoutů skončil trenér Bělohlav. Dodržel ale v Písku slovo a setrval u píseckému týmu až do konce sezony. Teď se k radosti fanoušků znovu vrátí na táborskou střídačku.  , Autor: IHC Písek

Tomáš Matušík měl nabídku do Tábora už v průběhu sezony, kdy u Kohoutů skončil trenér Bělohlav. Dodržel ale v Písku slovo a setrval u píseckému týmu až do konce sezony. Teď se k radosti fanoušků znovu vrátí na táborskou střídačku.     Autor: IHC Písek

TÁBOR - Po fotbalovém Táborsku, které tento týden oznámilo sloučení se Sokolem Lom a vstup nových akcionářů - Petra Koláře, Františka Boudy a Hany Klapové, kteří získávají většinový podíl v FC Silon Táborsko, je dění v pohybu i v táborském hokejovém klubu. S áčkem mužů už začal trénovat Tomáš Matušík, jehož asistentem bude v nové sezoně Petr Bačo. Budou se muset obejít bez Lukáše Endála. Naopak k juniorce budějovického Motoru odchází trenér Arpád Györi, který s táborskými mladíky zachránil extraligu dorostu.

 

Motor České Budějovice ohlásil trenérské složení u mládežnických týmů v tomto týdnu. Juniorku povede Radim Skuhrovec s asistenty Arpádem Györim a Jindřichem Kotrlou. 

Další novinka se týká generálního manažera HC Tábor Aleše Krátošky, který má namířeno do Pardubic. Tamní extraligový tým před pár dny oznámil, že pro příští sezonu bude trenérem Václav Varaďa a Aleše Krátošku si vybral jako asistenta. 

Diskuse k článku - 9 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Divák 

    Reagovat

     

    Krátoška všem v kabině vše pokrátil. Nedobré vztahy v mužstvu, závist, dvojkolejnost, a bylo po play-off. Kožich je tahoun, dříč a nepolevií v ničem. Za mne dobrý tah

    Vloženo 7.5.2023 10:19:51

  • Hráč 

    Reagovat

     

    Super, že končí Krátoška

    Vloženo 6.5.2023 22:15:48

  • Tak 

    Reagovat

     

    To je úplně nedůstojné článek k takové změně. To to nemůže napsat někdo, kdo tomu rozumí? A má k tomu vztah? Paní Kolářová to fakt neumíte pověřit některého ze sportaku?

    Vloženo 6.5.2023 20:49:07

  • Lolek 

    Reagovat

     

    Hlavně doufám, že se bude věnovat hokeji a ne politice jako v Písku, kde začal koment k zápasu kydama o prezidentovi.

    Vloženo 6.5.2023 20:24:43

    • Aleš 

      Reagovat

       

      O kterým?

      Vloženo 7.5.2023 22:45:38

  • Bob 

    Reagovat

     

    Super že sekozich vraci

    Vloženo 6.5.2023 13:45:36

    • Bobek 

      Reagovat

       

      A co si myslíš že se tím v táborském hokeji změní?

      Vloženo 6.5.2023 13:57:34

      • Pokustón 

        Reagovat

         

        No hrával několik baráží ..dostal se tam ..dokázal z týmu dostat maximum. Ale soupeři nebyli tak nabitý jako teď ...otázka co bude mít za tým ..

        Vloženo 6.5.2023 20:25:13

        • Bobek 

          Reagovat

           

          Bude záležet hlavně jaké hráče bude mít k dispozici. Poloprofesionální manšaft není nic dobrého co se týká vztahů v kolektivu a většinou se to odráží až ve vyřazovacích zápasech.

          Vloženo 7.5.2023 18:20:00

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace