Hlavní obsah

Jaká matka, taková Katka? Dcery na přehlídkových molech: Leni Klum, Kaia Gerber i Natálie Jirásková

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve světě modelingu prorazí jen ti nejlepší. Ale co si budeme povídat, když ho máte od koho odkoukat přímo doma, je to trochu snazší. Kde jablko nepadlo daleko od stromu a které mladé modelky inspirovaly k vysněné práci na mole jejich matky?

Článek

Když je vaší matkou slavná modelka, určitá pravděpodobnost, že zdědíte její geny, tu je. Přesvědčí vás o tom tyhle krásky, které se ve svých maminkách doslova vzhlédly a nyní jim úspěšně šlapou na přehlídkovém mole na paty. Některé z nich dokonce fotí pro ty nejluxusnější módní značky světa a ty se o ně přetahují. Jejich matky je bezmezně podporují a jsou na ně náležitě hrdé.

Leni Klum

Leni, jejíž rodné jméno je Helene, dostala první nabídku na modeling už ve dvanácti letech. Její matce Heidi Klum to však přišlo příliš brzy a dceři focení zatrhla. O necelých pět let později už však nafotily společnou titulní stranu jednoho módního časopisu a od té doby spolu pracují při kampaních na spodní prádlo Intimissimi. Leni, která 4. května oslavila své devatenáctiny, kromě toho nafotila například na začátku roku kampaň pro luxusní značku Dior Beauty.

Foto: Profimedia.cz

Matka je prý pro Leni Klum velkou inspirací.Foto: Profimedia.cz

Kendall a Kylie Jenner

Dvě modelky z velkého rodinného klanu, do nějž patří i jejich sestry z rodu Kardashian. Všechny ovšem spojuje jejich velký vzor a ochranitelka, která jim pomohla k vysněné kariéře, matka Kris Jenner. Ta je známá hlavně jako manažerka, podnikatelka a producentka rodinné reality show Držte krok s Kardashians. Její krásu i podnikavé vlohy zdědily všechny dcery, ale profesionálnímu modelingu se věnují hlavně Kendall a Kylie Jenner z druhého manželství se sportovcem a olympijským vítězem v desetiboji Brucem Jennerem, který později prošel přeměnou na ženu.

Foto: Profimedia.cz

Zleva Kendall, matka Kris a Kylie Jenner. Foto: Profimedia.cz

Kaia Gerber

Matkou překrásné jednadvacetileté úspěšné modelky Kaii Gerber není nikdo jiný než slavná topmodelka z 90. let s pihou krásy nad rtem Cindy Crawford. Otcem je podnikatel Rande Gerber, který kdysi také dělal modela. A jaký byl Kaiin začátek v modelingu? Když jí bylo pouhých deset, vybrala si ji návrhářka Donatella Versace (62) do kampaně Versace Young. Od té doby předvádí a fotí pro věhlasné značky a jména jako Marc Jacobs, Alexander Weng i Karl Lagerfeld.

Foto: Profimedia.cz

Kaia Gerber je nejen krásná, ale ve svých jednadvaceti letech také velice úspěšná, stejně jako její matka.Foto: Profimedia.cz

Sestry Bella a Gigi Hadid

Velký podíl na úspěchu slavných modelek Belly a Gigi Hadid mají i jejich rodiče. Krásu zdědily po matce Yolandě Hidid, která byla rovněž úspěšnou modelkou, ale finanční zázemí jim poskytl i jejich otec, dnes již bývalý muž Yolandy, Mohamed Hadid. Obě sestry slaví úspěch a dnes patří k nejvyhledávanějším topmodelkám světa. Minulý týden se zúčastnily slavné akce pro vybrané Met Gala.

Foto: Profimedia.cz

Yolanda (uprostřed) podpořila své dcery na pařížském fashion weeku v roce 2020.Foto: Profimedia.cz

Natálie Jirásková

Modelky, které následují vzor své matky, najdeme i na domácí scéně. Své geny i vnady předala například krásná Iva Kubelková své osmnáctileté starší dceři Natálii Jiráskové (žije se zpěvákem Adamem Mišíkem). Stejně jako její maminka v jejím věku už chodí módní přehlídky vyhlášených českých návrhářů a pózuje v plavkách i spodním prádle, které obě ženy fotí také pro značku Astratex. Převezme tuhle štafetu i Natáliina čtrnáctiletá sestra Karolína?

Foto: Profimedia.cz

Na rozdíl od matky vsadila Natálie na blonďatou hřívu a nechala si vlasy odbarvit.Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám