Celebrity

10. května 2023 08:38

Vanesa Havlíková

Selena Gomez čelí kritice za pití alkoholu po transplantaci. Rozhádala se i s dárkyní

Zpěvačka Selena Gomez se už několik let potýká s autoimunitní nemocí, kvůli které musela podstoupit transplantaci ledviny. Tu jí v roce 2017 darovala její nejlepší kamarádka, herečka Francia Raisa. Přestože v jednu dobu byly nerozlučná dvojka, nyní už se několik let spolu nebaví. Hlavním důvodem jejich sporu bylo to, že se Selena údajně krátce po operaci účastnila divokých večírků, kde pravidelně holdovala alkoholu.

Informace o nadměrné konzumaci alkoholu krátce po transplantaci ledviny nyní potvrdil i otec kamarádky, od které má Selena novou ledvinu.

Přátelství na život a na smrt se v životě jen tak někomu nepoštěstí. Americká zpěvačka Selena Gomez svou spřízněnou duši však našla v herečce Francii Raise, která se rozhodla své nejlepší kamarádce pomoci a darovala jí ledvinu.

„Je to neuvěřitelná oběť, že mi darovala ledvinu. Svoji vděčnost ani nemohu vyjádřit. Miluji tě jako svoji sestru," napsala v minulosti zpěvačka o své přítelkyni, se kterou se seznámila v roce 2008, na sociální sítě.

Přečtěte si také: Selena Gomez po operaci zas funguje

Transplantaci podstoupila kvůli autoimunitnímu onemocnění

Selena Gomez trpí autoimunitním onemocněním zvaném Lupus, při kterém organismus vytváří protilátky proti sobě samotnému, čímž se pomalu ničí. Zatímco u některých pacientů se projevuje pouze celkovými bolestmi těla nebo dlouhodobou únavou, někdy to může zajít až do takové fáze, že nemoc ohrožuje orgány a může dojít k poškození srdce nebo ledvin jako v případě zpěvačky.

Na vhodného dárce se může čekat několik let, a proto měla Selena opravdu velké štěstí, že její přítelkyně Francia Raisa nezaváhala ani na okamžik a na transplantaci kývla.

Mohlo by vás zajímat: Selena Gomez odhalila šokující pravdu o intimním životě! Opravdu přemýšlela o sebevraždě?

Nevšední transplantace srdce:

Obvinění Seleny z pití alkoholu po operaci potvrdila další osoba

Netrvalo dlouho a objevily se první komplikace. Ne však komplikace zdravotní, ale komplikace týkající se jejich kamarádství. Údajný spor mezi nimi vznikl především kvůli tomu, že se Francii nelíbilo, že si  Selena darované ledviny neváží a ani po transplantaci není ochotná vzdát se alkoholu a divokých večírků.

Informace o tom, že se kamarádky přestaly bavit právě kvůli zpěvaččině konzumaci alkoholu, potvrdil ve španělském zpravodajském pořadu dle deníku Daily Mirror před časem i otec dárkyně. Mimo jiné potvrdil také, že k rozpadu přátelství došlo i kvůli tomu, že Selena Gomez ve svém dokumentu s názvem My Mind & Me, který se zpěvaččině nemoci věnuje, zapomněla zmínit jméno své dárkyně, a to se Francie dotklo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.