Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to jednadvacet let, co se Kate Bosworth (40) objevila na plátně v roli surfařky. Teď, pár měsíců po svých čtyřicátých narozeninách, se se surfem vydala k moři znovu a jen málokdo by poznal rozdíl.

Herečka má úspěšnou hereckou kariéru, jednou z jejích raných slavných rolí byla úloha Anne Marie, surfařky, která se snaží získat cenu na tvrdé soutěži. Před lety si pro roli najala osobního trenéra, který z ní za měsíc udělal surfařku díky každodenní sedmihodinové dřině. A teď se Kate se surfem setkala znovu. Tentokrát jej ovšem měla jen jako doplněk během vzniku snímků pro značku, která mimo jiné prodává plavky. A právě miniaturní barevné bikiny si na sebe herečka během focení oblékla.

Kate mohla dostat stejné číslo plavek jako před jednadvaceti lety během natáčení filmu. Na břiše se jí sice neskví stejný pekáč buchet, jakým se pyšnila tenkrát, jinak je ale její postava úplně stejná a na pláži vypadá stále jako náctiletá. „Roxy je hnací silou ženského surfování a já léta doufala, že s nimi budu spolupracovat. Představili jsme si kolekci, která bude na křižovatce mezi módou a svobodou pohybu,“ řekla Kate magazínu Marie Claire UK.

Kdo by si ale na krásku dělal zálusk, ten má v současné době smůlu. Kate je zasnoubená s hercem Justinem Longem a oba vypadají velmi zamilovaně. Děti herečka nemá.

Reklama

Další články

Načítám