Zde může být vaše reklama.

Skupina o titul 2. kolo: Sigmu čeká cesta do Plzně

2. kolo: Sigmu čeká cesta do Plzně

foto: Petr Pelíšek

12. 05. 2023 - 15:18

Fotbalisté SK Sigma Olomouc pokračují v bojích ve skupině o titul FORTUNA:LIGY. Cíl mají jasný, pokusit se vylepšit šestou pozici. K tomu ale potřebují maximální bodové zisky. Naposledy doma se Hanákům zrovna tohle nepovedlo, prohráli se Spartou 0:1. Teď je čeká zápas v Plzni proti Viktorii, hraje se v sobotu s výkopem v 15.00.

"Rozhodně tam jedeme s tím, že se pokusíme o vítězství. Rozhodně se budeme chtít zlepšit v útočné fázi a nabídnout lidem další pěkný zápas. To by mělo být vždycky také cílem. V každém zápase hrajeme kromě bodů i o sebe a své renomé," řekl Jiří Saňák, asistent trenéra SK Sigma.

V olomoucké sestavě bude kromě zraněného útočného dua Antonín Růsek-Jakub Přichystal chybět také kapitán Radim Breite, který má stopku za čtyři žluté karty.

Zápas FC Viktoria Plzeň versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 13. května v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Marek Radina, asistovat na pomezí mu budou Lucie Ratajová a Jakub Šimáček.

Jak nastoupí:
FC Viktoria Plzeň: Staněk - Řezník, Kaša, Hejda, Holík - Sýkora, Vydra, Kalvach, Ndiaye, Mosquera - Chorý. Trenér Michal Bílek.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Pokorný, Beneš, Sláma – Navrátil, Fortelný, Ventúra, Pospíšil, Zifčák – Chytil. Trenér Václav Jílek.

Další články