More

    Známe program pražské studentské akce Miss Agro 2023

    Třiadvacátý ročník volby Miss Agro 2023 a festival s ní spojen proběhne již 16. května 2023 od 14 hodin v areálu České zemědělské univerzity v Praze na Suchdole. Vstup na akci je tradičně zcela zdarma a zahrnuje i několik kapel dle zde uveřejněného programu níže.

    Během posledních týdnů byl na sociálních sítích Miss Agro postupně odtajněn lineup letošního ročníku Miss Agro 2023. Kromě programu na hlavní stage, kde zahrají velká jména jako Jamaron, Marpo & Troublegang nebo legendární kapela Chinaski, bude pro návštěvníky připravená také speciální Red Bull Saurus stage, kde se o kulturní zážitek postará DJ Zeekee, DJ Pomo nebo DJ Roxtar.

    Mezičasů hudebních vystoupení se ujmou finalistky Miss Agro 2023, které budou bojovat o korunku královny krásy ČZU v několika disciplínách. Pro dívky lze stále hlasovat v kategorii Miss iZUN a to až do 16. května 18:30. Vhodně je doplní i finále soutěže Strongman ČZU, kde se muži utkají o titul nejsilnějšího muže na univerzitě. Vyhlášení celé soutěže posléze proběhne ve 20 hodin na hlavní stage.

    Po skončení celé akce se návštěvníci mohou přesunout na afterparty, která je pro ně připravená v Klubu C. Ovšem na tuto akci už budou potřebné vstupenky zakoupené v předprodeji či přímo v Klubu C nebo ČZU Shopu.

    Program Miss Agro stage

    14:00 Vintage Wine
    14:45 Strongman ČZU
    15:45 1. část soutěže Miss Agro
    16:50 Jamaron
    17:50 2. část soutěže Miss Agro
    18:50 Marpo & Troublegang
    19:50 Vyhlášení Miss Agro 2023 + Jan Nedvěd
    20:55 Chinaski

    Program Red Bull Saurus stage

    14:00 DJ Zeekee & DJ Pomo
    21:00 DJ Roxtar

    Program letošního 23. ročníku studentské legendární akce Miss Agro 2023 patří k nejlákavějším v historii. A jak vypadal loňský ročník Miss Agro?

    Festival Miss Agro se řadí mezi jeden z největších open-air festivalů v České republice. Vystupují na něm přední kapely české a slovenské hudební scény a každoročně ho navštíví přes 10 000 návštěvníků. Akce se koná na půdě České zemědělské univerzity v Praze v prostorách vedle Kruhové haly. Festival je už po generace organizován studenty a absolventy České zemědělské univerzity v Praze, kteří tak prezentují, jak výjimečnými schopnostmi a dovednostmi právě studenti této univerzity disponují.

    Akce Miss Agro 2023 je rozdělena na dvě hlavní části. První částí je volba titulů Miss a Strong Man České zemědělské univerzity. Druhou částí pak hudební festival s bohatým doprovodným programem, v rámci kterého dlouhodobě vystupují přední kapely české a slovenské populární hudby.

    Přihlásit přes Seznam