InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbalisté Ratibořských Hor urvali výhru v peprném šlágru na půdě Myslkovic a mocně nakročili k prvenství

TÁBORSKO – Bohatý sobotní program okresních fotbalových soutěží mužů na Táborsku našel svou nejpikantnější ingredienci v přeborovém šlágru mezi Myslkovicemi a Ratibořskými Horami. Hostující lídr tabulky si přivezl na hřiště svého nejbližšího pronásledovatele dvoubodový náskok a touhu uhájit své výsadní postavení. To se mu nakonec podařilo a po devadesáti minutách urputného a velmi emotivního boje hry slavil vítězství v poměru 2:1. K výslednému triumfu nasměroval fotbalisty ve fialových dresech povedený vstup do utkání, kdy dokázali zachovat o poznání větší klid než nervózně vystupující domácí celek a dovedlo je to k dvoubrankovému vedení. První gól se narodil z úniku Kmenta, druhý obstaral Růžička z penalty nařízené za bolestivý střet brankáře Čápa s útočníkem Kmentem, který oba hráče vyřadil z boje. Myslkovičtí se dostali zpět do zápasu zhruba deset minut před přestávkou díky úspěšné penaltové exekuci kapitána Trtíka. Ve druhé půli vložilo domácí mužstvo do hry značné úsilí a ve vápně hostů byl po utkání pořádně vyšlapaný trávník, ale jejich defenzíva v čele s chladnokrevně chytajícím Krchem odvedla znamenitou práci a těsný náskok uhájila. Ratibořské Hory tak čtyři kola před koncem zvýšily svůj náskok v čele okresního přeboru na pět bodů.

Sokol Myslkovice – SK Ratibořské Hory 1:2 (1:2), branky: 38. ((pen.) Trtík – 13. Kment, 16 (pen.) Růžička, rozhodčí P. Fiala – Ridzoň, Mazour, ŽK (4-3): 16. Čáp, 69. Petrů, 70. Trtík, 73. Fr. Daniel – 62. Breda, 71. J. Vácha, 83. Šimák, 70 diváků.
Myslkovice: Čáp (35. V. Novák) – Petrů, Peltán, Pazdera, Černý, J. Novák, Hanzal, Šmídmajer, Fr. Daniel, Trtík, Antoni, Němec, T. Daniel, Š. Vácha, Fifka, Hnilička.
Ratibořské Hory: Krch – Blovský, Krejčí, T. Vácha, Greguš, Šimák, Vocilka, J. Vácha, Růžička, Fišer, Kment, Veselý, Breda, Slunečko, Strada, Dvořák.

Průběh třaskavého myslkovického šlágru se stane hlavním bodem tradičního okresního servisu na stránkách středečního Týdeníku Táborsko. O své dojmy se podělí dva jeho úspěšní střelci, domácí kapitán Otakar Trtík a autor první branky vítězů Filip Kment. Chybět samozřejmě nebude ani vyhodnocení rubrik Tým kola a Hráč kola.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace