Dnes Úterý - zatazeno 12°C
Zítra Středa - obcasny-dest 11°C
Úterý 7. 5. 2024
Svátek má Stanislav
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Byznys

Scott.Weber Workspace otevře třetí lokalitu v Praze 8

Poskytovatel privátních flexibilních kanceláří a coworkingu se rozšiřuje o lokalitu Dock v Libni na Praze 8. Třinácté centrum nabídne na ploše 3 190 m2 celkem 350 kancelářských míst, eventové prostory, privátní terasy a přes 20 zasedacích a jiných místností pro soustředěnou práci pro zvýšení produktivity. Scott.Weber v Docku poskytne mimořádné množství relaxačních zón v duchu wellbeingu pro zajištění fyzického a duševního zdraví, pohody, a tím celkové spokojenosti pracovníků. Pro klienty nabídne i bistro se šéfkuchařem, který bude používat čerstvé suroviny přímo ze střešní terasy se zahradou. V Docku je také využíván koncept modulárních eventových prostor. 

Nová lokalita se nachází v budově Dock In Five rozsáhlého komplexu společnosti Crestyl. Dock ústí z metra Palmovka na běžecké a cyklistické trasy vedoucí z Libně přes Holešovice, Tróju až do Stromovky. „Dock jsme vybrali díky jednomu z nejlepších umístění v Praze. Hned vedle Vltavy, blízko přírody, a přitom na křižovatce MHD a pár minut do centra. Lokalita Dock je plná života a je zde mimořádně bohatá občanská vybavenost, která není jen o restauracích a kavárnách, ale také fitness centrech a jiných praktických podnicích, jako je pražírna, čistírna a další,“ říká Adam Zvada, CEO a zakladatel Scott.Weber Workspace.

Wellbeing, dostatek světla i rostlin prokazatelně zvyšují produktivitu
Interiéry Scott.Weber jsou vyvinuté a designované v souladu s nejpřísnější certifikaci Well. Ta se zaměřuje na kvalitu vnitřního prostředí kancelářských prostor, aby se zvyšovala spokojenost a produktivita zaměstnanců. Mezi posuzovanými aspekty je například kvalita vzduchu, vody, množství světla, přírodních rostlin a také prostředí pro fyzický i duševní wellbeing.

Dock splňuje také nejvyšší certifikaci Leed Gold pro udržitelnost budov. Je to potvrzení, že budovy jsou navrženy s ohledem na energetickou efektivnost, ekologickou šetrnost a kvalitu vnitřního prostředí. „Když vybíráme budoucí prostory, tak už zdaleka neplatí ta jedna známá proměnná ‘lokalita, lokalita, lokalita‘. Dnes musíme posuzovat také kvalitu budovy a vnitřních prostor a hlavně občanskou vybavenost v budově a nejbližším okolí. Jsme v ‘áčkových‘ budovách, které splňují ta nejpřísnější kritéria v oblasti udržitelnosti, dopadu na životní prostředí a kvality pracovního prostoru pro zaměstnance. To dnes hraje prim. A v případě komplexu Dock je i skvělá vybavenost, co se týče restaurací, kaváren, fitness, obchodů a dalších služeb denní potřeby,“ vysvětluje Adam Zvada.

Zaměstnanci potřebují více neformální místnosti pro spolupráci a koncentraci
Požadavky a nároky firem a jejich pracovníků se mění stále větší rychlostí. „To, co se považovalo ještě vloni za optimální, dnes je už nedostačující. Příkladem je třeba počet call boxů, focus rooms a dalších prostorů, kde mají lidé soukromí například na hovory a one-to-one meetingy,“ říká Ivana Ludvíková, Head of Design ve Scott.Weber Workspace. I z toho důvodu budou mít firmy v lokalitě Dock k dispozici 10 zasedacích místností s kapacitou až 20 osob. K tomu přibude dalších 10 místností na online cally a rychlé porady nebo třeba prostor na klidnou soustředěnou práci či brainstormingy.

Stejně tak rostou požadavky na zapojovaní zaměstnanců do společenského života. „Mezi naše hodnoty patří i angažovanost a propojenost. Pro naše klienty organizujeme odborné eventy i zábavné akce, kde se mohou firmy odprezentovat, seznámit nebo se lidé mohou různě odreagovat. Díky propojenosti už u nás vznikly i mediálně zajímavé nápady a příležitosti. Nejen to vede k celkové spokojenosti zaměstnanců a zaměstnavatelů,“ doplňuje Adam Zvada.

Přes 5 000 kancelářských míst po celé Praze
Scott.Weber poskytuje na 13 lokalitách více než 5 000 kancelářských míst na celkové ploše přes 40 000 m2. V současné době to odpovídá přibližně více než třetině pražského trhu privátních flexibilních kanceláří a coworkingů. S novou lokalitou Dock, která se otevře 1. ledna 2024, tak dále upevňuje svoji pozici největšího poskytovatele a směřuje ke svému cíli mít 50% podíl na trhu.


Autor: TZ, red

Divadlo Gong nabízí své prostory k pronájmu

29. dubna 2024 v 09:13

Vysočanské Divadlo Gong – kulturní a vzdělávací společenské centrum Prahy 9 – je příspěvkovou organizaci deváté městské části. Nabízí návštěvníkům nejen představení divadelních souborů z Prahy a okolí, ale i hudební vystoupení různých žánrů včetně pravidelných jazzových...

Tesco spustilo kampaň Žijeme hokejem

27. dubna 2024 v 06:58

Tesco, oficiální sponzor Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024, spouští očekávanou kampaň spojující svět hokeje se světem maloobchodu. Pod sloganem „Žijeme hokejem“ nabízí zákazníkům šanci stát se součástí velkého hokejového dobrodružství.  

Fakulta biomedicínského inženýrství ČVUT si zvolila děkana

25. dubna 2024 v 06:17

Akademický senát Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT zvolil 23. dubna kandidáta na děkana FBMI. V tajném hlasování byl jednomyslně zvolen na funkční období 2024–2028 staronový děkan FBMI prof. MUDr. Jozef Rosina, Ph.D., MBA.

Hledáte práci? Praha 4 ji nabízí na radnici i ve školách a školkách

22. dubna 2024 v 10:42

Radnice hledá zaměstnance na úřad MČ Praha 4, tak i ve zřizovaných školách a mateřských školách.

Společnost pro rozvoj veřejného osvětlení pořádala v Praze konferenci

21. dubna 2024 v 09:10

V kongresovém Top Hotelu Praha se ve dnech 18. a 19. dubna konala 62. konference Společnosti pro rozvoj veřejného osvětlení. Tématem akce bylo ekologické, hospodárné a bezpečné veřejné osvětlení. Generálním partnerem konference byla městská společnost Technologie hlavního města Prahy. „Děkujeme za...

Další články
Nahoru