Jste zde

Wiha kleště: Patero užitečných nástrojů pro každou dílnu

Kombinované a instalatérské kleště jsou testované při 10 kV AC, takže jsou bezpečné a spolehlivé. Kromě toho mají neklouzavý úchop a jsou vysoce efektivní a trvanlivé. Vyberte si kleště, které vám nejvíce vyhovují a přidejte je do svého arzenálu nástrojů!

Pracovat můžeme s různým nářadím a rozdíly mezi podprůměrem, standardem a špičkou bývají hlavně v detailech. V konečném důsledku však při práci s ručním nářadím záleží i na detailech, zda jste profesionál nebo kutil. Přehled pěti nových profesionálních nástrojů pro servis a údržbu od společnosti Wiha v skladovém sortimentu SOS electronic připravil Martin Brestovič, produktový specialista SOS electronic.

Profesionální nástroje Wiha – kvalitní kleště pro pohodlnou a bezpečnou práci bez námahy

Série izolovaného nářadí Wiha industrial electric je navržena pro nejnáročnější každodenní práci i na zařízeních pod napětím. U produktů této značky jsme zvyklí, že rukojeti nástrojů jsou skvěle ergonomické a zhotovené z velmi kvalitních materiálů. Kovový povrch je u této série pochromován trvanlivou vrstvou. Řezné plochy u štípacích kleští mají tvar optimalizovaný pro stříhání s co nejmenší námahou. Nástroje Wiha jsou vyrobeny ve shodě s normou IEC 60900 a DIN ISO 5745. Každý kus je individuálně testován napětím 10 kV AC a je atestován pro práci na zařízeních do 1000 V AC.

Přehled nových nástrojů WIHA v sortimentu SOS electronic

Kombinované kleště Wiha

Kombinované kleště typu Z 05 0 06_160 (26720), 160 mm dlouhé kombinované nebo známé také jako telefonní (z angličtiny needle nose) kleště jsou výborné pro uchycení, manipulaci i pro stříhání kabelů a vodičů.

Kombinované špičaté kleště typu Z 05 1 09_200 (35462) jsou dlouhé 200 mm. Jsou velmi podobné předchozím kleštím, mají však zrhuba o 40° zahnutou špičku. Jsou rovněž vhodné pro uchycení, manipulaci a stříhání kabelů.

Štípací kleště Wiha

Instalatérské kleště ze série TriCut professional pod názvem TriCut Z14 1 06 (38552) jsou unikátní štípací kleště Wiha, které šetří pracovní dobu, jakož i místo v pracovní tašce.

Jediným nástrojem dokážeme kabel odstřihnout, odstranit jeho plášť i odizolovat jednotlivé žíly. Zahnutá hlava nám umožní práci i ve stísněných podmínkách, jako jsou např. instalační krabice ve stěnách a podobně.

Další kleště Wiha

Ploché kleště typu Z 07 0 06_160 (26732) mají délku 160 mm a jsou určeny zejména pro manipulaci s vodiči a jejich ohýbání do pravého úhlu. Jsou dokonce vhodné i k ohýbání plechu. Kulaté kleště pod názvem Z 09 0 06_160 (26735) jsou dlouhé kleště s kulatým nosem určené zejména k uchycení, manipulaci a tvarování vodičů, např. do tvaru „očka“, jakož i pro práci s plechem.

Všech pět nových typů kleští od výrobce prémiového ručního nářadí pro profesionální použití v průmyslu společnosti Wiha jsme zařadili do našeho sortimentu. Vyberte si z nabídky našich skladových zásob. Další profesionální nástroje pro servis a údržbu zařízení v terénu vám rádi zajistíme na objednávku v co nejkratším termínu a za výhodných podmínek.

Máte zájem o více informací k produktům Wiha nebo o technické poradenství při výběru produktu? Případně máte jinou otázku či požadavek? Prosím, vyplňte následující formulář, rádi vám pomůžeme.

Nechcete přijít o žádné technické novinky? Sledujte SOS electronic na sociálních sítích Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, Instagram.

Download a odkazy:

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.