Další porce stresu a chaosu v kuchyni. Trailer Medvěda láká na návrat jednoho z nejlepších seriálů minulého roku

Foto: Hulu

Jedno z největších seriálových překvapení minulého roku se vrací na obrazovky již letos v červnu. Trailer druhé řady Medvěda láká na další chaos v kuchyni, silné příběhy a návrat polepšeného Carmyho. Fanoušci seriálu se mohou tentokrát těšit na porci deseti nových epizod.

Komediální seriál Medvěd (The Bear) stanice FX je seriál o jídle, rodině, šílené dřině a o kluzkých šikmých plochách v životě. Mladý šéfkuchař Carmy se snaží změnit k lepšímu podnik „The Original Beef of Chicagoland“ i sebe samého a musí přitom pracovat s neotesaným kuchyňským personálem, který se nakonec stane jeho druhou rodinou.

První sezóna seriálu Medvěd skončila tím, že Carmy a jeho kuchaři našli stovky dolarů ukrytých po jeho zesnulém bratrovi Mikeym a plánují přetvořit bistro na novou a vylepšenou restauraci The Bear. Samozřejmě se ukáže, že jediná věc, která je těžší než provozování restaurace, je otevření nové restaurace. Celý personál je nucen se spojit novými způsoby, posouvat hranice svých schopností a vztahů.

Druhou řadu Medvěda servíruje Hulu 22. června, s největší pravděpodobností se dočkáme uvedení také na Disney+.

Foto: Hulu