InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na vrcholný motokros v neděli do Kluk

KLUKY - V neděli 21. května se v Klukách u Písku koná druhý závod sedmidílného seriálu mezinárodního mistrovství České republiky v motokrosu. První finálové jízdy odstartují ve 13 hodin, v 11.45 hodin jede mládež ve třídě do 85 ccm.

Úvodní závod v Dalečíně vyhrál Jakub Terešák před Slováky Šimonem Joštem a Pavolem Repčákem. Pojede se v pěti třídách a v té nejsledovanější MX1 se na startovní rošt postaví i trojice Jihočechů - Václav Kovář, Jonáš Nedvěd a Martin Michek, kteří mají k Písecku a klucké trati bližší vztah a v Dalečíně skončili na konci první, resp. na začátku druhé desítky. Tyto pozice budou chtít na známé trati určitě vylepšit.
Závodní víkend zahájí v sobotu ve 20.30 hodin kapela Tlustá Berta, která zahraje ve velkém party stanu přímo v motokrosovém areálu. Rocková kapela z Jindřichova Hradce bude hrát nejen pro závodníky, ale pro všechny návštěvníky motokrosového areálu Kloucká hořice.
Kvalitní a rychlé občerstvení bez front připravované týmem Moniky Pekařové je v Klukách už naprostou samozřejmostí a všichni s ním mohou počítat i tentokrát.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace