Hlavní obsah
Umění a zábava

Jako otec a dcera. Netradiční přátelství herců Seleny Gomez a Paula Rudda fascinuje Hollywood

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Arturo Pardavila III from Hoboken, NJ, USA, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

Paul Rudd

Paul Rudd oslavil 54. narozeniny, Selena Gomez oslaví teprve 31. Navzdory věkovému rozdílu mezi oběma herci se z nich v roce 2016 stali nerozluční přátelé díky spolupráci na filmu. Od té doby Rudd několikrát veřejně vyjádřil obdiv mladší kolegyni.

Článek

Fenomén, o kterém nevěděl

Psal se rok 2016, když si Paul Rudd a Selena Gomez zahráli společně ve filmu The Fundamentals of Caring. V té době už byli oba herci v Hollywoodu známí. Paul byl známý především díky komediální tvorbě a také se stal tváří Ant-manaMarvel Cinematic Universe v roce 2015. Selena byla zase hvězdou Disney, kdy měla své vlastní pořady i alba, jelikož se věnuje také zpěvu. Přestože se Paul pohybuje v oboru již několik desetiletí, neměl ponětí o tom, kdo Selena Gomez vlastně je. „Jsem tak mimo,“ přiznal herec. Při natáčení si všimnul, jak se kolem herečky pohybovaly tisíce lidí, kteří se na ni vrhli, jen aby ji viděli, a teprve tehdy si uvědomil, jaký je Selena vlastně fenomén. Mladá hvězda na něj prý okamžitě zapůsobila. „Když jsem viděl, jak se vypořádává s takovou slávou, byl jsem ohromen. Je výjimečná,“ prohlásil o herečce.

Oba mají dobré srdce

Od natáčení filmu spolu herci tvoří velmi nepravděpodobnou dvojici přátel, několikrát se společně objevili i na charitativních akcích. Oba také spolupracují s organizací Big Slick Kansas City, která každoročně pořádá sbírku pro nemocnici Children's Mercy Hospital. Jen pár let po natáčení společného filmu spolu zašli na softbalový zápas celebrit, který byl určený na stejnou sbírku. Na zápase se společně fotili, hráli hry a podepisovali se společně na fotky fanoušků. Každý vybraný dolar šel přímo do nemocnice, kdy cílem charitativní organizace je vymýtit rakovinu u dětí.

Opět spolu

V roce 2022 se oba přátelé opět ocitli společně před kamerou, aby si zahráli v Selenině úspěšném televizním pořadu Jen vraždy v budově. Selena Gomez na začátku letošního roku zveřejnila na svém instagramovém účtu fotografii se svým kamarádem Paulem, kdy se k nim připojila i Meryl Streep. Rudd byl nadšený, že se mohl připojit do projektu s tak hvězdným obsazením a znovu využil příležitosti k tomu, aby Selenu pochválil. Prohlásil, že je to nejúžasnější věc být součástí tohoto projektu a že je Selena skvělá. „Je to moje opravdu dobrá kamarádka. Zbožňuji ji,“. Před kamerou spolu dvojice přátel tvoří skvělý tým a funguje mezi nimi zvláštní chemie.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz