Na Majálesu ve Vimperku zahrají David Koller nebo Pokáč

Vydáno 19.05.2023 | autor: iREPORT

Majáles Vimperk se letos uskuteční už posedmé a cílem pořadatelů je přilákat podobný počet návštěvníků jako v roce minulém, kdy do bývalého letního kina dorazilo na dva a půl tisíce lidí. Lákají na Davida Kollera, Pokáče nebo Mňágu a Žďorp.

Na Majálesu ve Vimperku zahrají David Koller nebo Pokáč Na Majálesu ve Vimperku zahrají David Koller nebo Pokáč

Brány areálu se otevřou už ve 12 hodin a na všechny příchozí čeká bohatý hudební i doprovodný program. Hlavní hvězdou letošního ročníku je David Koller, který je mimo jiné i členem legendární Lucie. Do Vimperka přijede se svou kapelou, jejímž členem je i jeho syn Adam. Dalším zvučným jménem je písničkář Pokáč, který patří mezi nejúspěšnější interprety současnosti, v minulém roce vyprodal i největší halu v České republice, kterou je pražská O2 Arena.

Z dalších jmen nebude chybět ani oblíbená Mňága a Žďorp, mladší publikum potěší rapeři Rest a Robin Zoot. Domácí scénu budou zastupovat The Last June a AM Band. Program zahájí dvě pohádky od Národního divadla Čkyně, chybět nebude ani bubenický workshop v podání Wildsticks.

V odpoledních hodinách budou v areálu připraveny také různé úkoly a soutěže pro nejmenší návštěvníky a také bohatá nabídka jídla a pití. Tou vůbec největší novinkou je ale bezhotovostní odbavení v celém areálu, jež zajistí firma NFCtron. Každý návštěvník u vstupu dostane pásku s čipem, na který si buď v předstihu a nebo na místě dobijou částku dle vlastní představy a následně mohou pohodlně platit po areálu. Cílem pořadatelů je zvýšit komfort v areálu a také urychlit odbavení, aby se netvořily u jednotlivých stánků řady.

Vstupenky je možné pořídit si až do pátku v předprodeji, a to buď online v síti foxticket.cz nebo v Café Mráz, Kavárně Ve Skále nebo Informačním centru ve Vimperku.

TZ, foto: Majáles Vimperk
Témata: Majáles Vimperk, David Koller, Pokáč, Mňága a Žďorp

zavřít