OBRAZEM: Riegrovými sady zněl narozeninový koncert Českého rozhlasu. Přišlo na něj 20 tisíc diváků

Na koncert k oslavám 100 let Českého rozhlasu ve čtvrtek večer do Riegrových sadů v Praze dorazilo podle organizátorů přes 20 000 lidí. Na koncertu se představili Marek Ztracený, Chinaski, Mirai, Aneta Langerová, Lenka Filipová, Zdeněk Svěrák, Petr Malásek, Michael Kocáb, Dagmar Pecková nebo Kateřina Marie Tichá & Bandjeez.

Obrazem Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ve 20.15 uplynulo přesně 100 let od zahájení pravidelného vysílání Československého rozhlasu. V Riegrových sadech připomněla stoletou rozhlasovou historii série fotografií s komentářem Jana Pokorného. 

U příležitosti jubilea Českého rozhlasu přes video k divákům promluvili prezident Petr Pavel, zpěvačka Marta Kubišová, judista Lukáš Krpálek, tenistka Barbora Strýcová nebo divadelník Jiří Suchý.

Na oslavu 100. narozenin se bude také 20. května konat Den otevřených dveří budov rozhlasového komplexu na pražských Vinohradech a regionálních studií Českého rozhlasu.

Jiří Šeda, mst Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme