Sleduj nás

Hříšník z vážení! Alex Lohoré svůj reparát zvládl, Lee Chadwick byl na váze online v Anglii

Hříšník z vážení! Alex Lohoré svůj reparát zvládl, Lee Chadwick byl na váze online v AngliiFOTO: TOP RANK

Všichni bojovníci splnili limit! To je hlavní poselství, které před velkým turnajem přineslo ranní vážení a jeden opravný pokus.

Hlavně okolo titulového duelu panovalo hodně nervozity. Nulová tolerance a Karlosova minulost, kdy jej váha stála šampionský opasek, visela nad Terminátorem jako Damoklův meč.

Nakonec oba aktéři hlavního zápasu splnili svou první povinnost na jedničku. Šampion Patrik Kincl dokonce na váze sršel vtípky a poprosil své známé ať mu nepíší s dotazem na lístky. Zároveň vytáhl překvapivě emotivní a motivační řeč.


„Vážení přátelé, po pěti letech je to konečně tady. Je to něco, za čím jsem si šel celou tu dobu. Už jsem myslel, že je to ztracené. Vytrvalost, houževnatost a disciplína, to vás vždy dovede tam, kam chcete. Věřte v sebe. Nakonec to vždy dobře dopadne. Vidíme se v O2 areně. Nějaké lístky ještě zbývají a já věřím, že se na ně teď vrhnete. Hlavně mi nepiště, jestli nějaké mám, protože nemám.“

Terminátor naopak působil jako auto, které dojíždí na benzínku na pouhé výpary v nádrži. Propadlé tváře a tichá mluva, to svědčilo o tom, že si Karlos v posledních hodinách prošel peklem. Pro hlavní hvězdu OKTAGONu se ovšem jedná o poměrně standartní stav, když se snaží splnit limit do střední váhy, navíc bez půlkilové tolerance. Zda jej to ovlivní v pět kol trvající bitvě, to se taktéž dozvíme zítra.


„Včera, když mi zbývalo ještě dvanáct kilo, tak hodně lidí pochybovalo, že to zvládnu. Teď tady však stojím po splnění limitu. Čím je shazování těžší, tím je lehčí samotný zápas. Zítra budu dvojnásobný šampion. Děkuji všem, kteří Terminátora poženete kupředu, všem, kteří jste věřili, že to zvládnu, a všem, kteří mají za to, že Terminátor ještě nepatří do starého železa,“ potvrdil Karlos, že se vše neodehrávalo podle plánu, který byl sundávat na vodě maximálně deset kilogramů.

Jediný, kdo na první pokus neuspěl, byl soupeř Davida Kozmy v turnaji Gamechanger, Alex Lohoré. Tomu při prvním pokusu chybělo kilo a sto gramů. Reparát, na který měl Francouz dvě hodiny, ovšem dopadl na jedničku, a tak se Da Killa Kid sám nevyřadil z milionového projektu. Raritou, kterou dlouho nepamatujeme, bylo vážení Lee Chadwicka. Brit se vážil online z Anglie, kde jej dnes čekají důležité zkoušky v jeho hasičské profesy. OKTAGON mu vyšel vstříc a po dohodě s týmem Roberta Bryczeka mohlo vše proběhnout na dálku. Chadwick limit také splnil, takže všechny duely jsou oficiální.

Zdroj: Oktagon MMA



Další články