LaLiga - souhrn 35. kola: Barcelona a Real Madrid bez bodu

19.05.2023, 22:55, aktualizováno 21.05.2023, 23:00
Komentáře a souhrny
Alexander Sørloth (© AFP)

Villarreal ještě nevzdal boj o Ligu mistrů, v nastavení utrhl tři body v Gironě a zatlačil na Real Sociedad, jenže ten následně odpověděl skalpem již korunovaného mistra z Barcelony. Atlético porazilo Osasunu a vrátilo se na druhé místo před městského rivala Real, který prohrál ve Valencii. Sevillské derby vítěze nepoznalo, skončilo bezgólovou dělbou...

Sevilla FC - Real Betis 0:0

21.05.2023 21:00

Góly: -

Sevilla si v městském derby jen rozdělila body s Realem Betis, což je výsledek, který vlastně nikoho zúčastněného nijak zvlášť nepotěšil. Sevilla poskočila na deváté místo, Real Betis pořád drží šestou příčku zaručující Evropskou ligu.

Sevillské derby možná dlouhodobě nepatří mezi ty úplně nejvyhlášenější nebo nejatraktivnější střety dvou městských rivalů na světě, ale dnes mělo bezpochyby svou váhu. Sevilla se teď sice musí soustředit ještě na finále Evropské ligy, kde ji čeká Mourinhovo AS, jenže kromě toho bojuje i o lepší umístění než je současná desátá pozice. Real Betis naproti tomu bojoval dlouho o Ligu mistrů, teď se ale nehodlá vzdát jakékoli jiné pohárové soutěže.

Delší dobu se dnes nic nedělo, až po dvaceti minutách se do míče opřel zpoza šestnáctky Gueye. Na jeho ránu si ale počíhal brankář Claudio Bravo. Ale překvapivě to byl jeden z mála zákroků, které byly v první půli k vidění. Ani série několika rohových kopů Realu Betis nepomohla k větší aktivitě. K té došlo po změně stran, když si na zadní tyč naběhl Rafa Mir. Ve skluzu ale pálil vedle brány.

Po hodině hry se vyznamenal Bravo proti střele střídajícího Susa, jenž ji pěkně kroutil k tyči. Jinak to ale byl tuhý boj. Jedinou vážnější událostí byla 87. minuta, v níž Miranda zbytečně dojel soupeře a po zásahu od VARu dostal od sudího červenou kartu.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Madrid 1:0

21.05.2023 18:30

Góly: 33. Diego López

Real Madrid si podruhé v krátké době připisuje zklamání, tentokrát se týká LaLigy. Elitní španělská liga mu nachystala hořké zklamání, protože z Mestally si královský klub nedokázal odvézt ani jeden bod! Postaral se o to mladý domácí útočník Diego López, který se prosadil už ve 33. minutě.

Los Blancos chtěli zahnat pachuť z prohraného utkání v Lize mistrů před vlastními fanoušky. A slibovali si tři body z duelu s Valencií, která zažívá všechno, jen ne povedenou sezonu. Ale dnes se na utkání s Realem velmi dobře připravila. Nejprve pálil nepřesně zkušený bek Gayá, o chvíli později zase Cavani. Real kontroval Viníciusem, který ale rovněž nemířil přesně.

Jinak to bylo hodně neatraktivní utkání, nějakých větších šancí jsme moc neviděli. A k pozitivní atmosféře nepřispívali ani fandové Valencie, kteří dost hlasitě a opakovaně žádali odchod majitele klubu Petera Lima. Přeci jen jim ale jejich hráči přichystali příjemné překvapení. Po třiceti odehraných minutách se Valencii povedla rychlá kombinace, defenziva Realu nedostoupila Diega Lópeze a mladý střelec si se zakončením do prakticky opuštěné brány poradil snadno - 1:0 pro Los Che.

Real se několikrát snažil rychle odpovědět a rychle se vydal do útoku, ale obrana Valencie si dávala velmi dobrý pozor. Přeci jen, šlo jí o hodně, zatímco Real už sezonu v podstatě jen dohrává a nejvyšší vedení přemýšlí, jak tu bídnou bilanci letošní sezony vylepšit. Aby ještě hosté zamíchali kartami, tak trenér Carlo Ancelotti poslal na plac útočníka Rodryga.

Právě proti jeho ráně po centru od Asensia se ale blýskl brankář Mamardašvili. O chvíli později pálil levačkou Rodrygo. Ten se po příchodu hodně snažil být vidět, ale do parády si ho nejednou bral José Gayá. Největší porci zábavy viděli diváci v nastavení. Benzema nejprve pálil jen do Mamardašviliho. Ten si poradil i s Tonim Kroosem. Pak navíc Real neudržel nervy na uzdě a po potyčce hráčů dostal červenou kartu Vinícius Júnior za to, že uhodil do obličeje Dura. Real konec utkání naprosto nezvládl a na Mestalle prohrál.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - CA Osasuna 3:0

21.05.2023 16:15

Góly: 44. Yannick Carrasco, 62. Saúl Ñíguez, 82. Ángel Correa

Minimálně na pár hodin jde na druhé místo tabulky Atlético, které si bez problému poradilo s Osasunou. "Atleti" se poprvé prosadili až na sklonku prvního poločasu a po změně stran přidali další dva góly. Osasuna si porážkou komplikuje účast v evropských pohárech.

Atlético předvedlo tak trochu svůj typický výkon. Opatrnou hru proměnilo před koncem poločasu vedení, aby po změně stran definitivně rozhodlo.

Domácí poprvé zahrozili ve 4. minutě, kdy se z ofsajdu prosadil Álvaro Morata. Branka španělského útočníka nebyla uznána a to ještě netušil, že nezůstane u jednoho neregulérního gólu. O osm minut později si celou situaci zopakoval. Úvodní čtvrthodina také stačila na to, aby Atlético dvakrát orazítkovalo tyč. Nejprve tak učinil Saúl a po něm i Griezmann. Defenziva Osasuny zvládla vzdorovat domácímu celku až do 44. minuty, kdy potrestal průnikovou přihrávku za obranu na rozeběhnutého Griezmanna Yannick Carrasco.

Svěřenci trenéra Diega Simeoneho dostali zápas pod svojí kontrolu a ve druhém poločase ještě náskok navýšili. Nejprve Osasuna neproměnila jednu ze svých mála šancí, když Budimir nezakončil hlavou ideálně a o čtyři minuty později udeřil Saúl. Herrerův pas si převzal už v šestnáctce na prsa a nekompromisní střelou zvýšil na 2:0.

Osasuna se ještě pokusila vrátit do zápasu trojím střídáním, ovšem "Atleti" už to drželi ve svých rukách. Osm minut před koncem navíc zvýšili na konečných 3:0. Kolmou přihrávku za obranu dostal tentokrát Ángel Correa a přízemní střelou na přední tyč uzavřel střelecký účet. Minimálně na pár hodin jde Atlético na druhé místo tabulky, zatímco Osasuně patří desáté místo. Hosté si porážkou zkomplikovali účast v evropských pohárech, ale tři kola před koncem ještě nejsou bez šance.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Espanyol Barcelona 1:2

21.05.2023 14:00

Góly: 42. Raúl de Tomás (pen.) - 23. Sergi Darder, 59. Nicolás Melamed

Výhra Espanyolu ještě více dramatizuje boj o záchranu. Oba aktéři nedělního souboje totiž zůstávají v sestupovém pásmu, ale tři kola před koncem mají ještě šanci na konečnou záchranu. Od sedmnáctého Getafe, je v případě Katalánců jednobodová ztráta, pokud jde o Vallecano, tam dělá rozdíl jen skóre. Espanyol se ujal vedení díky brance Dardera a po vyrovnání De Tomáse rozhodl Melamed.

Rayo Vallecano sice mělo větší územní převahu, ale Espanyol byl efektivnější a to nakonec rozhodlo. Opatrnější začátek rozlouskla až 23. minuta a vedoucí branka katalánského mužstva. Sergi Darder se uvnitř vápna dostal k balónu a přesnou ranou k tyči zaskočil domácího brankáře. Do té doby zkoušely oba celky střílet, ale scházela větší přesnost.

Od inkasovaného gólu bylo Rayo častěji na balónu a převzalo iniciativu, což vedlo i k vyrovnání. Gil zahrál v pokutovém území rukou, takže následovala penalta, kterou proměnil Raúl de Tomás. Brankář Pacheco zkusil zůstat na místě, jenže De Tomás zvolil technickou střelu k tyči a uspěl. Espanyol si ale mohl ještě v prvním poločase vzít vedení zpátky, ale Dimitrievski fantasticky vychytal hlavičku Gómeze.

Ačkoliv Rayo udávalo tempo, Espanyol byl mnohem nebezpečnější a především pak efektivnější. V 59. minutě nádherně vypálil do břevna Darder a odražený balón skončil přímo na kopačce Nica Melameda, který dal na 2:1.

Další branka už nepadla, i když nějaké šance ještě byly. V 83. minutě mohl pojistit vítězství Puado, jenž se hnal sám na brankáře Dimitrievského, ale branku vůbec netrefil. Nic dalšího už se nestalo, takže Espanyol mohl slavit velmi důležité vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Sociedad 1:2

20.05.2023 21:00

Góly: 90. Robert Lewandowski - 5. Mikel Merino, 72. Alexander Sørloth

Baskický Real Sociedad to dokázal a po dlouhých dvaatřiceti letech dobyl Camp Nou. Už jisté šampiony skolil dvěma zásahy a pojistil si klíčové čtvrté místo. Barcelona se střelecky prosadila jen jednou, zásahy Merina a Sörlotha mírnil Lewandowski.

Určitě jde o velké překvapení, vždyť La Real nedokázal od roku 1991 na Camp Nou vyhrát. Tentokrát měl všechny předpoklady toto dlouhé čekání ukončit, protože v lize se mu daří. A Barcelona, opájená čerstvým titulem, prostě a jednoduše nemusela.

Motivace tak byla na straně Basků a Katalánci to pocítili už v 5. minutě. Sörloth obral o balón Koundého a po jeho přihrávce procedil kulatý nesmysl mezi ter Stegenovi nohy Mikel Merino. Lepší začátek si Real Sociedad zkrátka nemohl přát. Barcelona posléze zvýšila aktivitu a Remiro byl v jednom ohni. Ustál jak hlavičku Dembélého, tak i střelu Kessiého. Na druhé straně Baskové zůstávali nebezpeční a po další přihrávce Sörlotha zakončoval neúspěšně těsně před brankářem Cho.

Barcelona šla do šaten za nepříznivého stavu, Xavi přitom přichystal o přestávce jedno střídání. Hra domácích se však poněkud zasekla a La Real se celkem v poklidu bránil. V 66. minutě bylo zase horko před ter Stegenem, když po centru na vzdálenější tyč hlavičkoval vedle Sörloth.

Skvěle hrající Sörloth se dočkal v 72. minutě. Obrana Katalánců nezvládla rychlý kontr soupeře a Alexander Sörloth precizní koncovkou zvýšil na 2:0. Definitivní jistotu pak mohl dát hostům Kubo či Rico. V prvním případě zablokoval střelu obránce Christensen, ve druhém brankář ter Stegen.

Už to nevypadalo, že by se domácí zvedli, jenže v 90. minutě přeci jenom došlo na dramatizaci. Torresovi se podařilo odcentroval a Robert Lewandowski nekompromisní hlavičkou snížil. Sudí Alberola ještě nastavil pro Basky dlouhých šest minut, avšak svěřenci trenéra Alguacila vedení nepustili.

Poprvé od roku 1991 hosté zvítězili na slavném Camp Nou. Výhra má v tuto chvíli cenu zlata, protože tři kola před koncem drží Real Sociedad i nadále čtvrté místo o pět bodů před Villarrealem.

Více informací k zápasu

UD Almería - RCD Mallorca 3:0

20.05.2023 18:30

Góly: 12. Lázaro, 42. Lázaro, 58. Lázaro

Nesmírně důležitého vítězství nad Mallorcou dosáhli hráči Almeríe. Rojiblancos díky tomu tři kola před koncem unikají sestupu, byť samozřejmě rozhodnuto ještě není. Hlavní hvězdou utkání byl brazilský útočník Lázaro, který vsítil hattrick.

Domácí kanonýr spustil palbu přesně po dvanácti minutách, když se zjevil za obranou Bermellones a zakončením do prázdné branky poslal Almeríu do vedení. Byl to důležitý okamžik, protože domácí se uklidnili a dál mohli udávat tempo. Mallorca na inkasovanou branku nedokázala odpovědět a naopak před koncem poločasu inkasovala podruhé. Lázaro stál na hranici šestnáctky, když k němu doputoval odražený balón, a z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě.

Lázarova one man show pokračovala i po změně stran a hned zkraje pelášil Brazilec sám na branku, aby trestuhodně přestřelil. Moc ho to mrzet nemuselo, protože v 58. minutě už byl hattrick na světě. Luis Suárez odvedl na pravé straně hřiště dobrou práci a Lázarovi pak stačilo zužitkovat jeho nízký centr.

Třetí gól znamenal pro Mallorcu konec, i když do konce zápasu ještě zbývalo dost času. Až v 79. minutě přišla první větší šance Bermellones a dokonce z ní padl gól, jenomže všechno to bylo z ofsajdu. Síť už nerozvlnila ani Almería, utkání tak skončilo jasným výsledkem 3:0.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Elche CF 1:1

20.05.2023 18:30

Góly: 8. Munir El Haddadi - 45+1. Lucas Boyé

Pouze jeden bod si na své konto zapsalo Getafe, přestože doma hostilo nejhorší tým soutěže Elche. Osud hostí už byl v minulých kolech zpečetěn, ale to jim nezabránilo obrat o body Atlético a teď i další madridský klub.

Elche už hraje pouze o čest. A taková disciplína mu jde zatím náramně. Před týdnem senzačně porazilo 1:0 Atlético Madrid a dnes pořádně zavařilo Getafe. Přitom domácí začali nejlépe, jak mohli, a po osmi minutách je poslal do vedení Munir El-Haddadí, který si počkal ve vápně na balón a z první ho napálil do sítě. I další šance v prvním poločase měli Azulones - Suárez v dobré pozici netrefil branku a Enes Ünal pro změnu hlavičkoval vedle.

Hosté se probudili až v závěru. Nejprve Morenteho hlavičku zpacifikoval Badía, krátce po něm pak definitivně srovnal na 1:1 hlavou Lucas Boyé.

Getafe bylo v prvním poločase lepším týmem a aktivně začalo i po změně stran. Jen Enes Ünal měl několik možností strhnout vedení opět na stranu Azulones, avšak vychytal ho skvělý Badía. Na druhé straně zase málem potrestal zaváhání brankáře Sorii Bigas.

Až do konce to byla vyrovnaná partie, Elche mohlo dokonce vyhrát, kdyby v 87. minutě proměnilo solidní příležitost před Soriou. Stav 1:1 se každopádně nezměnil, litovat toho mohou především domácí.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Celta Vigo 2:1

20.05.2023 16:15

Góly: 5. Iñaki Williams, 54. Álex Berenguer - 50. Jørgen Strand Larsen

Baskický Athletic zvládl skvěle domácí utkání se Celtou a připsal si velmi důležité tři body do tabulky. Díky nim pořád živí naději na Evropskou ligu. Dnes odpoledne se mu o ně postaral Iñaki Williams s Álexem Berenguerem. Zásah hostů z Viga byl nakonec zbytečný.

Athletic se zásluhou výhry dostal na průběžnou sedmou pozici a jeho sen o Evropské lize pořád není ztracen, byť na šestého protivníka ztrácí pět bodů a především má právě šestý Real Betis jedno utkání k dobru. Baskičtí Lvi ovšem dělají, co mohou. I dnes začali hodně zostra. Pouhých pět minut jim totiž stačilo k tomu, aby se dostali do vedení. De Marcosův centr si našel Iñaki Williams a v náběhu ho hlavou poslal mimo dosah brankáře Villara!

Hosty z Viga ovšem brzká branka nijak nezaskočila a herně na sobě nějakou nervozitu či zklamání nedali znát. Naopak velmi často vyráželi do nebezpečných kontrů a obrana před brankářem Simónem se musela mít neustále na pozoru. To už hosty víc rozhodilo zranění Frana Beltrána, který musel po pětadvaceti minutách ze hřiště. Pak už jejich aktivita trochu ustala, ač držení míče bylo téměř vyrovnané.

Minutu před koncem první půle se Athletic málem dostal do dvougólového vedení. Villar musel ukázat veškerou svou hbitost, když centrovaný míč zasáhl hlavou obránce Yuri Berchiche a mířil velmi dobře k jeho tyči. Villar si však s jeho zakončením díky perfektnímu skoku přeci jen poradil.

I díky jeho zákroku se po změně stran mohli hosté dočkat srovnaného stavu. V 52. minutě totiž po rychlé akci načechral Miguel Rodríguez míč do vápna, nejvýš se vyšrouboval mohutný Nor Jørgen Strand Larsen a razantní hlavičkou překonal brankáře Simóna.

Nicméně domácí si vedení vzali celkem rychle zpátky. Jen po třech minutách od inkasované branky rozjeli rychlou akci a nejprve ji hosté dokázali zastavit. Jenže míč se dostal k nohám Álexe Berenguera, který už nezaváhal a poslal ho do sítě! A protože stejný hráč ke konci utkání trefil jen břevno, zůstalo už skóre utkání nezměněné.

Více informací k zápasu

Girona FC - Villarreal CF 1:2

20.05.2023 14:00

Góly: 24. David López - 9. Yeremy, 90+4. Gerard Moreno

Sen o Lize mistrů zůstává, když Villarreal porazil 2:1 Gironu a snížil náskok čtvrtého Realu Sociedad. Žlutá ponorka urvala vítězství až v nastaveném čase po rychlém kontru Jacksona a zakončení Gerarda Morena.

Girona doma patří mezi nepříjemné soupeře a navíc se jí v letošním ročníku LaLigy daří. Katalánský celek potřeboval uspět, aby uhájil průběžné sedmé místo v tabulce, jenomže v samotném závěru neuhlídal brejk a zůstal bez bodů.

Mimochodem nepovedl se mu ani začátek, protože už po devíti minutách Villarreal na Estadi Municipal de Montilivi vedl. Jackson uplatil svojí rychlost, zatáhl balón do šestnáctky a místo zakončení volil přihrávku na Yeremiho Pina, který střelou do prázdné branky otevřel střelecký účet utkání. Girona mohla odpovědět ve 22. minutě po průniku Rodriga Riquelmeho, ale Pepe Reina jeho střelu do středu branky vyrazil. Každopádně vyrovnání přišlo o dvě minuty později. Dlouhý centr do šestnáctky sklepl před branku Martínez a David López zblízka neminul - 1:1. Svižný fotbal pokračoval až do konce prvního poločasu, byť k další změně skóre prozatím nedošlo.

Remízový stav určil ráz druhé půli, ve které ubylo brankových příležitostí. Oba celky si byly vědomy, co je v sázce a nikdo nechtěl udělat chybu.

V 70. minutě se podařilo Gironě skórovat, ale Cyhankov byl v ofsajdu a radost z gólu tudíž byla zbytečná. Vypadalo to na remízový konec a dost možná by takový výsledek zápasu slušel, jenomže v nastavení udělali domácí chybu a Žlutá ponorka to nekompromisně potrestala. Ve čtvrté minutě podnikl Villarreal rychlý kontr, přičemž další skvělou práci odvedl Jackson a milimetrově přesnou přihrávkou vyzval k rozhodující brance Gerarda Morena. Villarreal za pět dvanáct urval důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Real Valladolid 2:0

19.05.2023 21:00

Góly: 69. Theo Bongonda, 76. Theo Bongonda (pen.)

Důležité tři body a navíc v přímém záchranářském souboji vyválčil Cádiz. V páteční předehrávce přetlačil 2:0 Real Valladolid a tři kola před koncem LaLigy si polepší. Oba góly padly až v závěrečné dvacetiminutovce a postaral se o ně Théo Bongonda.

Dlouho to bylo na Estadio Nuevo Mirandilla vyrovnané a svázané taktikou. Aby také ne, když šlo o přímý souboj o záchranu. V prvním poločase odvedly dobrý výkon defenzívy, byť ta hostující se po půlhodině hry dopustila penaltového zákroku. Alcaraze fauloval Ramos a sudí měl o penaltě okamžitě jasno. Nicméně sám postižený Rubén Alcaraz selhal a balón napálil do břevna.

To byl na dlouhou dobu také jediný výraznější moment. Až v 70. minutě se blýskl parádní ranou od břevna Théo Bongonda a Cádiz vlastně zničehonic vedl. Inkasovaná branka donutila Valladolid otevřít hru a to se nevyplatilo. Po rychlém brejku fauloval ve vápně Sánchez a Cádiz měl další penaltu. Tu tentokrát proměnil Théo Bongonda a přiblížil domácí ke třem bodům.

Valladolidu se v závěru hra sesypala a deset minut před koncem korunoval frustraci Martin Hongla, který uviděl za faul rovnou červenou kartu. Pro Real to byla konečná. Cádiz porazil Valladolid 2:0 a udělal důležitý krok a cestě za záchranou.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
35
27
4
4
65 : 15
85
2
Atlético Madrid
35
22
6
7
63 : 27
72
3
Real Madrid
35
22
5
8
70 : 33
71
4
Real Sociedad
35
19
8
8
47 : 32
65
5
Villarreal CF
35
18
6
11
54 : 36
60
6
Real Betis
35
16
8
11
43 : 38
56
7
Athletic Bilbao
35
14
8
13
46 : 39
50
8
Girona FC
35
13
9
13
55 : 50
48
9
Sevilla FC
35
13
9
13
44 : 49
48
10
CA Osasuna
35
13
8
14
32 : 39
47
11
Rayo Vallecano
35
12
10
13
42 : 47
46
12
RCD Mallorca
35
12
8
15
33 : 40
44
13
Valencia CF
35
11
7
17
39 : 41
40
14
Celta Vigo
35
10
9
16
40 : 50
39
15
UD Almería
35
11
6
18
46 : 61
39
16
Cádiz CF
35
9
11
15
28 : 50
38
17
Getafe CF
35
8
11
16
31 : 44
35
18
Real Valladolid
35
10
5
20
30 : 62
35
19
Espanyol Barcelona
35
8
10
17
44 : 61
34
20
Elche CF
35
4
8
23
27 : 65
20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (195)

Přidat komentář
Israha

Toho Cádizu se nedá zbavit

Reagovat
Jordi Alba

Imo to ještě odsere Valladolid nebo Almería. Pucela je mi celkem sympatická, tak snad budou mít furt šanci poslední kolo s Getafe. Segundu jak tam není Girona, tak sleduju jen výsledkově, ale snad to ukopou Palmy, Granada + neokoukaný Albacete. Kam až se dokázala Málaga dostat je taky dobrý. Loni bylo pozdě. Jenom se obávám, že Zaragoza půjde pomalu v jejich šlépejích.

Reagovat
Israha

Já si netroufám tipovat, krom skromného odhadu, že solidní domácí formu využije i díky dobrému losu Almería a udrží se. Tam se bude ještě hrát několik šestibodových utkání + ty zápasy s týmy, co už nemají o co hrát, jsou nevyzpytatelné. Ale jaks psal posledně, na sestup je tam objetivně skoro celá spodní čtvrtina tabulky.

Ze Segundy nahoru prosím Granadu, Eibar a Levante. A to čistě na základě toho, že před sestupem mě v La Lize docela bavily, jak hrajou letos, taky nesleduju.

Reagovat
Mateo16

Neves Uz ma pobalene a kupenu letenku do Barcelony

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1659963035375550467

Reagovat
Rizek

Je to dobrá nebo špatná zpráva?

Reagovat
patas92

Šílený průměrák

Reagovat
Rizek

Reagovat
Eichel

Vôbec nie.

Reagovat
vilp

Minimálně je to hráč, který aby byl platný na balonu, tak na vše potřebuje hromadu času, jinak jen posouvá dozadu a do šířky.

Reagovat
vilp

A dozadu je sice dobrý pozičně, ale že by byl nějak kvalitní v soubojích a odebírání míčů, to fakt ne.

Reagovat
Visca el barca

To by ho Barcelona musela chtít.

Reagovat
Godwinson

Škoda, že nespadne Valencie.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
chavi.27

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

Reagovat
Keboto

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rizek

Krásnej fotbálek. Sociedad to má seběhané moc pěkně.

Kaňkou byl ten svazák s píšťalkou. Chyb jak máku a arogance. To je vražedná kombinace.

Díky, šampioni.

Reagovat
CHONG

Škoda, že ztráta Barcelony už nic neřeší, prohra Barcelony, Bayernu a Vémoly v jeden den, to nezní špatně...

Reagovat
Mateo16

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2023/05/21/646879db46163fd96f8b45e2.html

paráda jeden z dvojky Hazard, Asensio pôjde preč

AC nemá žiadnu výkupku

Reagovat
Israha

Půjde pryč Asensio a přijde horší Asensio....to si pomůžeme.

Reagovat
Mateo16

Brahim v TOP forme je o mnoho lepší ako Asensio. Naviac ma ešte len 23 rokov.

7 rokov v klube nehral žiadny dôležitý zápas a nehral ani 12steho hráča. Neviem koľko rokov musí ešte byť v RM aby sme povedali ze čas dat priestor mladšiemu

Reagovat
Mateo16

Naviac Asensio dostal ponuku novej zmluvy ale chce vyšší plat a vyššiu rolu. Za čo?

Reagovat
Israha

V tom případě pryč s ním, to je jasné, za to nestojí. Pokud by se ale spokojil s rolí důležitého náhradníka, tak bych ho podržel...hotový hráč, povětšinou slušně produktivní a vypadá jako slušný klubista. Nebylo by špatného z něj mít takového Lucase s lepšími čísly. Nevěřím totiž tomu, že Brahim, který nepatří mezi nejlepší hráče ani v současném AC, by někam posunul Real Madrid.

Reagovat
Mateo16

Brahim tahal svojimi vykonmi AC v LM v lige proti Neapolu a Juventusu neskutocne vykony. Problem Brahima je ze ma nevyrovnané výkony ale to je snad problem kazdeho mladeho hraca.

Odist by mal Eden ale ten to ide dat na Bale a na tribune presedieť dalsiu sezonu.

Reagovat
Israha

Nechytil se u nás Odegaard, nebylo místo pro Kuba (ok, tady hraje roli i kvóta pro non-EU hráče, ale vypadá to, že by se s ním tak či tak nepočítalo)...nějak nevidím, jak by se místo nich měl prosadit právě Brahim Díaz, což je imho nadprůměrný, ale nijak rozdílový hráč. Jako můžu se plést, to samozřejmě, ale o jeho případném přínosu absolutně nejsem přesvědčen.

O Hazardovi asi není třeba diskutovat, to bude historicky nejhorší přestup ve fotbale na věky věků.

Reagovat
Mateo16

Odegaard sa u nas nechytil pretože tu bola taka zaloha Kroos, Modric, Case, Kova, Isco, James - to je vsetko preč, Kroos a Modric v roku 2024 končia a naša zaloha je Touchameni, Valverde, Cama.

Ideme kupovat Bellinghame ale potrebujeme prave Odegaarda ešte celkom realna sanca ze ho o rok kupime tiez.

Na kridle mame Rodryga a Vinicia ( a to je vsetko ) a zaloha nie je uz nikto. Momentalna by sa tu presadili snad vsetci Brahim, Kubo, ,Odegaard. Kubo ma momentalne najlepšiu sezonu a velky zaujem na Neapol

Reagovat
Israha

Ok, přesvědčovat tě nebudu, stejně je to jen o osobních dojmech. Mně Brahim nepřijde lepší ani než takový Ceballos, a i ten půjde o dům dál, protože mu nemůžeme garantovat minuty...

Reagovat
Gazdo

Ako pise Mateo tak Brahimovym problemom je nevyrovnanost. Ale az takym stylom ze on dokaze mat na jeden dobry zapas 10 takych kedy nie je bud vidiet alebo je vidiet v negativnom svetle. Ale zase je fakt ze ked ma den a formu tak dokaze zapas spravit v podstate sam co sa o takom Asensiovi povedat neda

Reagovat
Israha

Tak pokud takto funguje v Miláně, co asi bude předvádět v Realu, kde je na hráče ještě o level vyšší tlak a to v podstatě nonstop? Za mě je už sázka na Bellinghama gigantický risk, do toho ještě tohle...no řekněme, že pokud opravdu přijde, rád se budu plést .

Reagovat
Hurrikane

Typický zápas na Mestalle..

Reagovat
Arnar Resmusonn

Amunt Vale skvělý výkon!! Baraja a Marchena vážně pozvedli celý tým. To už musí vyjít na udržení. Pecka, paráda dneska

Real jako vždy, když nevyhrává tak se umí jen vztekat. Vinicius jako vždy, absolutní píčus . Doufám že ta redka bude aspon 3 zápasy. Banda nevychovanců jediný Rüdiger v důležitých chvílích ukázal, že chce hrát a né se hádat( holt PL škola)

Reagovat
JM

lol

Reagovat
Phillipinho

To jak tahaji Valencii z bryndy odchovanci je fakt husty

Reagovat
Arnar Resmusonn

Že nikdy neodešel Gaya je opravdu láska ke klubu a další. Aspoň že tak.

Reagovat
LAM

Vinicius si hlavně po těhlech zápasech nemůže divit, že na něj pískají v celým Španělsku

Reagovat
Arnar Resmusonn

A to je smutné, že se diví. Narcis , co úmyslně provokuje všechny Nechutné, že se může profík takto chovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho psychopata píska už celá Európa.

Reagovat
Israha

Nebuď pokrytec. Vale taky dělala pro vítězství vše možné, viz Cömertův druhý míč. Takový Duro stejný, cituji, "píčus" jako Vincek, když ho drží v kravatě....pokud vím, za chycení pod krk, které navíc trvá cca 10 vteřin, se přímá rudá dává vždy. Tohle byl zápas plný prasáren na obě strany.

Reagovat
LAM

Kdyby byla přímá rudá za kravatu, tak v tý mele by šlo pryč tak 5 hráčů

Reagovat
Israha

No však podle pravidel jo. Vincek tu kartu dostal jako jediný, coby exemplární případ, což se mu letos děje opakovaně s tím, že tentokrát poprvé dostal rudou (a jedním dechem dodávám, že tomu jde velmi naproti).

Reagovat
Arnar Resmusonn

Druhý míč- žlutá karta a přímý kop pro Real- zcela správně

Tak je zajímavé, že VAR si vybral úmyslný úder do obličeje od Viniciuse a nikoliv "kravatu" Dura takže vlastně VAR poškodil Real? Asi to tak bude že?

Jsem moc rád, že dneska nedal Real ani gola. Skvělý Mamar v bráně.

Reagovat
Israha

Já ale nemluvím o poškození ze strany sudích, to je čistě tvůj myšlenkový konstrukt. V takových hromadných potyčkách se naprosto standardně trestá ten nejagresivnější/nejvíce nesportovní čin a ten udělal Vincek. Apropro, mně je za dnešní výkon Realu trapně, viz můj příspěvek níže; Vale naopak za vítězstvím šla. Mluvíme-li ale o "bandě nevychovanců", tak ty dnes na hřišti byly dvě, proto to prohlášení o pokrytectví.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Sudí to dneska nezvládl! Jenže Vinicius se neměl hádat s fanouškama. Proč prostě nedojde k sudímu a vše nenahlásí.... protože to je narcis! On je prostě ten spouštěč problémů ať chcete nebo ne.

Reagovat
Israha

Však je, to nikdo nerozporuje. Alespoň do jisté míry. Ale zajímavé je, že když ho v týdnu dal do kapsy Walker a opakovaně předtím Araújo, což ho muselo extrémně frustrovat, tak žádné výrazné excesy nepředváděl (hádání se s rozhodčím neberu jako výrazný exces, to dělá pravidelně, ale zdaleka v tom není jediný fotbalista na světě). Evidentně existují hráči, kteří ho čistě ubrání a nepotřebují se mu dostávat pod kůži fauly a provokacemi, a na ně on reaguje vcelku normálně.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Tak jinak, nemá ty excesy spíš v španělské lize? A nevěřím, že mu každý soupeř "leze do hlavy". Spis je jednodušší se takto chovat v La Lizem Já si včera všiml jedné věci a i jsem jí psal. Když se hráči realu hádali a vztekali. Tak Rüdiger doběhl a snažil se je všechny poslat zpět na plac hrát fotbal.

Ale do hajzlu ten sudí! Měl pískat každý malý faul, kouskovat to a měl by klid. Hodně mu to ujelo .

Reagovat
Israha

Tak to je jedno s druhým. Sudí v La Lize umožňují slabším obráncům pomáhat si proti němu fauly a ty pak ani pořádně netrestají. Jeho to provokuje a ti obránci toho využijí a opakovaně ho tím zkoušejí vykolejit z tempa hry. Někdy se to nepovede, někdy (jako včera) jo. Tady není jednoznačný viník...jak sudí, tak obránci, tak Vini by mohli dělat některé věci jinak a lépe. Což byla vlastně moje pointa - Vincek není bez viny, ale není ani jediný, kdo je vinen.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby neprovokoval a nechoval se jak smyslů zbavený, nikdo ho nemusí držet v kravatě. Duró se jenom staral o bezpečí všech na stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Tahal ho od vlastního brankáře. V hokeji by mu rozbil držku.

Reagovat
Laliga

veď brankár nabehol na Viniho, nie Vini na brankára.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Elliasson

Co vlastně Vinicius udělal?

Reagovat
Dayman
Reagovat
r.mrazik

brankar do nej nabehne, Duro ho celou dobu skriti, pak zasimuluje a Vincek dostane rudou

spanelska liga je extra joke...komedianti

Reagovat
Israha

Vincek stop tak na 3 zápasy, to si už letos nezahraje. Fajn, tím pádem hledět na zápasy, kde mají chuť hrát jen Courtois, Rüdiger a Rodrygo, nemá smysl...ostudný konec sezony.

Reagovat
oli9
Reagovat
Eichel

To nemá nič s klubom, už to komentoval aj Lewa, ktorému to vadilo a bol sa dotazovat na to klubu. Očividne je to akcia tých dvoch pri nejakej komerčnej akcií a klub sa dištancuje zároveň zvažuje nejaký ich postih. Každopádne nie je to oficiálna politika klubu.

Reagovat
oli9

dík Lewa. Je super že mu to není u prdele

Reagovat
technecium

Hezky Lewa, klasicky polsky bij Bolsheviky

Reagovat
fenixLFC

zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

To třetí místo by nakonec mohl dát i Sociedad

Reagovat
LAM

To že je Vinicius totální bezmozek se vědělo delší dobu a dneska to těma posunkama po červený jen dokázal a jsem hodně zvědavej kolik za to nakonec dostane

Vale asi zachráněno

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by se mel modlit, at pristi zapas u nich prosedi na lavicce nebo zustane v Madridu

Reagovat
Phillipinho

Vinicius je tak pitomej, ze mu ani nedojde, ze po prohre jeho tymu, uz Valencia na 90 procent do Segundy nespadne

Reagovat
smazaný uživatel

Rikal jsem to vickrat, Vinicius muze delat leda tak nahradnika Raphinhovi v Brazilii.

Reagovat
misinho7

jj jeden z naj hracov na svete bude robit nahradnika typkovi ktory je lahky nadpriemer a myslim si ze Barca by ta rada priniesla niekoho lepsieho

Reagovat
misinho7

Sialena komedia tato LaLiga. To ze to Vini niekedy neunasa vieme ale to co sa tam deje aj vsetci fans ci superi. Vidno markatny rozdiel kde v LM nema ziaden problem ci s fanusikmi ci so supermi ktori ho respektuju. Ale LaLiga je strasna komedia

Reagovat
misinho7

A mam pocit ze ak to pojde tymto tempom tak nam zachvilu utecie do Premier League....

Reagovat
smazaný uživatel

To neni o LaLize. Vsak nejde prehlidnout, jak soupere zamerne provokuje, posmiva se mu, zaluje u rozhodciho a vylozene si o takove situace, kde na nej venku buci, souper ho chce zprasit, koleduje. To je snad jeste horsi nez u Neymara, ten nebyl takovy provokater..

Reagovat
Black Jagir

Když se bude dál chovat jako psychopat, tak ho nebudou milovat ani v PL.

Reagovat
Laliga

V PL kde sa píska normálne by sa tak možno nechoval, tu ho nechajú okopávať, bez karty, často aj bez písknutia. Už len keď zoberem tú situácia kde VAR posudzoval penaltu, vysvetlí mi niekto prečo nebol pískaný faul keď ho tam jasne trafil jeden z nich zozadu do lýtka? Bolo to naozaj smiešne, koľko penált sme videli za jemný dotyk kde ani neovplyvnil pokračovanie akcie, tu mu obranca jasne zamedzil pokračovať v pohybe lebo ho jednoducho skolil a VAR "nevidel" .Akože je to úplne fuk, nepodstatné, ale ukazuje to ako sa posudzujú zákroky. Keď už to VAR nechá bez povšimnutia potom naozaj nechápem.

Duro ho tam pol minúty drží po krkom a vodí po ihrisku, ale to je podľa všetkých okej.

Vini je somár a nech mu dajú aj pol roka, je mi to fuk. Asi by to potreboval, ale tváriť sa že okrem neho je všetko okej môžu len vylízanci. Alebo hovoriť že to je jeho chyba. To že rozhodcovia nepískajú, alebo netrestajú hráčov za fauly nie je Viniho chyba, ani to že sú fanúšikovia zaostalý nie je jeho chyba. Jeho chyba je len to že on sám nie je o nič lepší ako tí fanúšikovia. Trest by mali dostať ale všetci. Ako Duro, tak Vini tak Valencia.

Reagovat
Laliga

*Duro myslím v zápase, nie dodatočne. Ak dostal Vini kartu, mal ju dostať aj Duro.

Reagovat
O.Giroud

tak v PL sa zas plače, že je okopávaný Saka a to ani nie je najfaulovanejším hráčom. Títo hráči to majú obecne ťažšie no. Ale asi by mu prospela iná liga, však má nejaké problémy snáď každý druhý týždeň a s každým tam by sa aj ukázalo kde je problém, aj keď možno sa to s ním potiahne už všade

Reagovat
smazaný uživatel

Cely svet se spiknul proti Sviniciusovi, ktery nikdy za nic nemohl, a Spanelsko mu ublizuje

Reagovat
misinho7

Nikto nikdy netvrdil ze Vini nic neurobil. To vedia vsetci fans aj Realu ze casto sa zbytocne hada a robi somariny. Ale to co zaziva vo Spanielsku vs to co sa mu deje resp. nedeje vo svete asi o cosim znaci nie? aj to ako mu prejavuju respekt jeho wolrd-class oponenti..ale to ako ho tu urazaju rasisticky fans superov, to ako ho chce kazdy super dostat na vozik...to nema cenu.

Ale ok, s tebou nema cenu diskutovat, taka ta nova naplava co je totalne mimo

Reagovat
LAM

Jen a jen jeho problém, kterej si sám způsobil, ale to ty nechceš slyšet.

Proč neměl s tímhle problém Neymar, kterej byl daleko větší hračička? Ronaldinho nebo třeba Eto? Jednoduchý-nešli tomu naproti ani z desetiny tolik jako ten váš filmař, kterej se jenom hádá s rozhodčím a zesměšňuje fans. Osobně si myslím, že za to jak ukazoval fans Vale že půjdou do 2 ligy, dostane větší flastr než za redu. Jak si myslíš, že na něj budou reagovat fanoušci Vale až tam přijede znovu?

Reagovat
CHONG

Osobně si myslím, že za to jak ukazoval fans Vale že půjdou do 2 ligy, dostane větší flastr než za redu.

Tak určitě

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hunt

Kdy jsi prosím tě začal sledovat fotbal? Eto s tím měl naprosto stejný problém...

A i kdyby zesměšňoval fanoušky jakkoliv, tak to je přece neopravňuje k tomu, aby na něj dělali rasistický pokřiky. Ale běda, kdyby se něco podobného stalo proti Barce, to by byl řev.

Reagovat
Phillipinho

Me by zajimalo, jak mi vysvetlis, proc zadny jiny hrac v lize tohle nezaziva. Kdyz to tedy neni chovanim. Proc je to ten jedinej otloukanek, ktery bude muset asi odejit z ligy? U zadnyho jinyho hrace jsem totiz tohle jeste nevidel.

Reagovat
Jordi Alba

To bych netvrdil, že by se mu to jinde nestalo. Navíc ve většině případů to fakt není primárně kvůli tomu, že je ukličkuje. Prostě je to chováním krysa a ty jeho akce, jak se furt hádá, simuluje a nevím co všechno prostě vyvolávají reakce, takže jakkýkoliv obhajování je mimo mísu. Stejně jako je krysa u nás Alba a byl simulováním Neymar, tak stejně byl krysa Ramos a je Vinícius a můžeme v obou táborech pokračovat se jménama. To na kvalitě jako hráčů nic nemění, tu prostě mají.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Chová se jako naprostý blb, ale může za to liga.

Reagovat
Alf14

když řve celej stadion na někoho že je opice je normální ?

Reagovat
Hunt

Blba jsi ze sebe teď udělal jen ty.

Reagovat
Phillipinho

Tenhle clovek se da taky respektovat? Jeste by mu mohli hostujici stadiony tleskat jako Iniestovi nebo Joaquinovi ne?

Reagovat
Kokesh

Prosím tě, ty se nic nesnaž psát o respektu.

Reagovat
Phillipinho

Perfektni reakce od tebe

Reagovat
r.mrazik

hrozna komedie

Reagovat
Salfovic

Dostat první redku v La lize za takovej nepovedenej flákanec, to je trapas.

Reagovat
Tony Stark

VAR zasa na smiech

Vinícius

Kyle Walker sa vyjadril jasne, trapkovia z La Ligy ho nevedia zastaviť futbalovo v rámci pravidiel, tak pristupujú na špinavú hru

Reagovat
Tony Stark

Vincovi vyjadrujú postupne podporu Neymar, Ancelotti, Paquetá, Walker, Kaká atď.

Ale hlavne, že miestny trapkovia ako retard Klokanomet a spol. majú jasno

Reagovat
Phillipinho

Ancelotti je taky pomatenej je ovsem treba rict. Ten na tiskovce po matchi suverenne prohlasi, ze cely zapas fanousci krici na Viniciuse “mono”, pritom zretelne kriceli “tonto”.

Reagovat
Tony Stark

Celý čas ho urážali a na konci kričali, aby umrel

Ancelottiho reakcia je pochopiteľná.

Reagovat
Phillipinho

Ancelotti by si mel zjistit nejdriv, co kdo kricel, a pak neco vypoustet do sveta.

Reagovat
LAM

On už je trochu senilní

Reagovat
Laliga

ešte že ty to vieš najlepšie

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Laliga

Polícia tam šla lebo na niekoho kričali "tonto", tomu verí len ďalší tonto

Reagovat
Phillipinho

Nejaky fanousek rasisticky urazel Viniciuse slovem "mono". Ale to, ze tam podle Ancelottiho spousta lidi na stadionu kriceli "mono", uz podle dostupnych videi pravda neni. Pust si prosim znovu ty videa.

Reagovat
Laliga

Jedného fanúšika by v kotli určite bolo "krásne počuť" . Sorry ale je riadne naivné veriť že to tam kričal len jeden človek. Takisto opakované upozorňovanie a hrozba rozhodcu prerušením zápasu prišla určite kvôli jednému človeku

Reagovat
AlevsakNevadi

ESP je neskutočne rasistická krajina, ale im je jedno akej farby je človek základ je že nie si španiel a idú. Máme niečo pri Malage a to ako sa ku každému správajú, nadávajú , na každý národ urážka neskutočný odpad .

Reagovat
Hunt

Pustil jsem, na řadě z nich se opravdu řve mono. A to nemluvím o tom, co se na něj řvalo už při příjezdu na stadion. Španělská liga má problém s rasismem, to snad nemůže nikdo po posledním roce popírat.

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/RafaRNMJ/status/1660394925756674050?t=jC2rslxMiZihnEGlUA-PsA&s=19

Každopádně.

Jako, že by na nebo rvali hlupáku a on se kvůli tomu hroutil? Jako nemáš ještě nějakou pohádku, třeba tu o Červené Karkulce?

Reagovat
Phillipinho

https://twitter.com/odvalencia/status/1660375238218055687?s=46&t=_1MRB--GCkPxP6QuXoEPXg

Ja mluvim o tom, o cem mluvil Ancelotti. Narknul vsechny fanousky z rasismu. Ty si pitomej nebo co?

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Kokesh

Gayá: “Making Second Division gestures is not right. I can understand he was angry but one thing doesn't take away the other. I denounce those racist insults that were from a minority.”

Reagovat
Kokesh

Sám napsal skupina fanoušků, ne celý stadion. Nevim o čem to točíš, ale jestli chceš někde slovickařit běž dělat právníka,pointa je úplně někde jinde...jestli to nechápeš tak jako pod diskuzí kdy byl podobný problém po zápase s Atlety, pak to asi není pomoci...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alf14

protože ty od televize víš líp co se dělo, než trenér kterej je celej zápas na lavičce

Reagovat
Kokesh

Španělsko je v otázce rasismu úplně zaostalá země, tak jako Česko. Není přece běžný v dnešní době zastavovat zápasy, protože na někoho řvou pokřiky typu opice atp., mit před stadionem podobiznu opice nebo vyvolávat opičí skřeky...

A některým místním dezolátům to přijde úplně normální, protože má na sobě bílý dres....

Je to impulzivní hráč,o tom žádná, ale dávat náboje hlupákům, ať už v podobě faulů kdy je okopaván jako brambora nebo v podobě netrestaných rasistických pokřiků, je prostě cesta do pekel...je perzekuovaný jako nikdo jiný.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
vilp

Takhle špatně jsme na tom my snad nikdy nebyli, ne? Nejlepší na tom je, že ti magoři se u těch pokřiků ještě natočí a hrdě to dávají někam na twitter a tiktok.

Reagovat
Hunt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
misinho7

No a uz vraj Viniho okolie bo zacina tlacit do odchodu

Reagovat
Frony

Tak hlavně ne do Anglie

Reagovat
Front hell

Tam nám stačí Bruno

Reagovat
Frony

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LAM

Úplná chudinka no

Já bych chtěl vědět, jestli mu fakt nedochází, že problém bude u něj.

Proč ve stejný lize nemá problém Dembele, kterej se snaží nasazovat jesličky kaýdej zápas a dělat si prdel z obránců?Proč s tímhle neměli problém Ronaldinho, Yaya, Eto?

LL je v otázce rasismu hodně pozadu, ale ten důvod proč s tím má problém právě Vinicius bude asi trochu hlubší.

Reagovat
Raul=Real

Predaj za 150M a kúpa za 200M Kylian. Ako vraví Separ, "a vybavené..."

Reagovat
sensei25

Ak sa urazi clovek po urazkach od cloveka s iq 50,sam ma iq 50.

Reagovat
Mass

Ale Real prohrál, a jejich vrchní zmrdeček dostal redku. Tak se vytáhne rasismus. Kde sem to už jen viděl?

Reagovat
misinho7

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CHONG

Vincek je problematická povaha (čti tak trochu kokot) a svým chováním jde naproti tomu, aby ho všichni fanoušci (kromě Madridistů) pravidelně hatovali, to je prostě fakt.

Nicméně nadávky do opic, ba co více přání jeho smrti (které katalánští bezmozci skandovali i při oslavách titulu) musí odsoudit snad každý, kdo není úplný dement.

O to více zarážející je fakt, že to místní uživatelé bagatelizují (či mají dokonce snahu to omlouvat), asi je tu zkrátka víc dementů, než jsem si myslel

Reagovat
misinho7

uplny suhlas.. Vini urcite neni svaty a asi to nebude ani velky myslitel...

Ale to co tu stvaraju niektori uzivatelia a vlastne to hadzu nanho..a presne..cele bagatelizuju...dement za dementom.

Reagovat
Phillipinho

V zadnym pripade nikdo neobhajuje rasismus. Tyhle lidi co chodi na fotbal ovsem fungujou tak, ze se hrace snazi urazit tim nejhorsim moznym zpusobem - v tomto pripade na cernocha zakrici opice, protoze vi, ze ho tim nejvice urazi. Je to porad kolem dokola. Je to smutny, ale je to tak...

Ale Vinicius je taky podivin. Jemu na hristi smerem k souperum a k divakum neni v podstate nic blbyho. Provokuje, vysmiva se souperum. At uz tim, ze maji proti nemu nizkou mzdu. Tymy posila do Segundy. Ma naprosto hrosi kuzi. Pak na nej nekdo zakrici opice a on se najednou rozplace.

Jako prece clovek, ktery se nechce do tehle situaci dostavat, tak se podle toho chova ne? Proc ostatni cernosi v lize nemaji problem? Jo, jednou Diahkaby minulou sezonu, ale to byla vyjimka...

Reagovat
Laliga

Pretože je to hlupák. Mladícka nezrelosť a nezvládnutie slávy. Nevie sa vpratať do kože. škoda že sme ho nepustili do toho PSG. Mohol byť pokoj. Takto ešte aj Rodryga pokazí.

Reagovat
AlevsakNevadi

fú tak jeho by som nepustil ani za boha, z prehľadom váš najlepší hráč. Skôr by možno mal zasiahnuť klub a dať mu športového psychológa

Reagovat
Laliga

Prišiel by niekto iný, nemám strach. Na to fandím Realu už dosť dlho, aby som vedel že nás jeden týpek nerozhádže.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Laliga

Bezpochyby Akurát ja som nemal ilúzie o počte "dementov"

Reagovat
netopier

Akékoľvek urážky (nielen rasistické) by sa nemali vo futbale vyskytovať. Avšak pokial sa správaš ako zmrd, tak by si mal vedieť aj prijať spätnú väzbu od okolia a nie vyplakávať ako malé decko. Vôbec mi ho nie je ľúto, nech mu kričali čokoľvek. Ľúto mi skôr prišlo ostatných čiernych hráčov na ihrisku, ktorí s tým nič nemali.

Reagovat
netopier

A Hugo Duro mal dostať taktiež redku. Ale rozhodcov v LaLige je škoda riešiť. To je kapitola sama o sebe...

Reagovat
LAM

Co s tím Durem pořád? Vždy´T se snažil odtrhnout Viniciuse od brankáře. Myslím že se pak sám divil, že ještě pak dostal lepák od Viniciuse

Reagovat
Well

Reagovat
misinho7

Reagovat
Tony Stark

Fakt si taký retard alebo to len hráš ?

Reagovat
netopier

Popravde Durovi by som dal redku (pretože z jeho strany to bola jasná provokácia) a Viniciusovi len žltú (pretože sa len bránil).

Reagovat
Mass

Potom bys musel dát redku i Militaovi, ten tam chytal za krk právě Mamara.

Reagovat
netopier

Nevidel som to celé poriadne, ale ak to tak bolo, tak potom aj jemu no..

Reagovat
Raul=Real

Si načisto kok?

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Laliga

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Greaber

On je prostě ideální cíl - slabý na duchu a nechá se snadno rozhodit. K tomu je to rozdílový hráč. Dokud se nenaučí, že na tyhle nadávky musí reagovat gólem do sítě soupeře, bude dostávat za uši. Přiznám se, že bych po něm asi taky hodil banán, kdyby to šlo, za tu šanci, že se rozbrečí a místo fotbalu se bude dohadovat to rozhodně stojí.

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
LAM
Reagovat
Greaber

Dobře on, takhle se to dělá, když máš styl

Reagovat
Hunt

Reagovat
misinho7

Reagovat
LAM

Mučedník

Reagovat
Tony Stark

Jasne, máš "väčší" prehľad ako vyššie spomenutí

Hlavne, že si ty a Tebe podobní nedávno obhajovali provokačné "kolo kolo mlynské" na Espanyole.

Reagovat
AlevsakNevadi

mal odísť z ihriska ako svojho času Etoo, ak sa nespraví mediálna kampaň, La Liga to riešiť nebude, prasatá pojebané

Reagovat
Laliga

Eto´o ? Veď Eto´o nikdy rasistický útok nezažil LAM vysvetli mu ako tára prosím ťa. Ty máš prehľad, tak ho zasväť

Reagovat
AlevsakNevadi

ironia ? ci len nechápem

Reagovat
Laliga

Bola to mierené na LAM(a), ktorý tu tvrdí že Eto´o s rasizmom nemal problém

Reagovat
misinho7

Reagovat
vilp

Teď už i ten kretén Infantino.

Reagovat
Mass

Ten by řekl že se cítí jako postižená Jemenka a dal mistrovství do Saudské Arábie.

Reagovat
vilp
Reagovat
patas92

Tebase zajímají důležitější věci než rasismus. Třeba jak přes léto zase vymrdat s Barcelonu

Reagovat
vilp

Nezapomněl bych na pláč ohledně Superligy.

Reagovat
vilp

Každopádně borec ve funkci od 2013 a ta liga pod ním šla totálně do sraček.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

Samí Brazilici a Realisti, asi náhoda

Reagovat
Laliga

Zase ukázal aký máš prehľad

Reagovat
smazaný uživatel

To není o žádném přehledu. Vystoupit proti údajným rasismům je dnes akorát velmi dobré PR, reálně je těm lidem úplně jedno, jestli má Vini pocuchané citečky.

Reagovat
Laliga

Tak nepíš sprostosti. Je tam 9 ľudí vymenovaných, z toho nemajú 4/9 neplatí čo si povedal. a Napíšeš "samý". Navyše je samozrejme ten zoznam oveľa dlhší,

Reagovat
Krausio_Real_M

A když se řekne slovo píča, tak si každý představí tebe, to už ale náhoda není

Reagovat
2miguel1

Vinicius odide zo Španielska.

Reagovat
fefo

Pohoda, o jednu nesympaticku simulantsku mrdku menej.

Reagovat
Visca el barca

To bude Misinhko plakat

Reagovat
misinho7

Nj lebo ty by si oslavoval kebyze vam odide momentalne jeden z naj hracov sveta. To uplne chces. A este kvoli takejto veci.A este k tomu aj pre LaLigu parada, ked je odide zas takyto hrac ci uz kvalitou abo marketingovo zaujimavy to teraz potrebuje LaLiga ktora cim dalej straca na Premier League.

Reagovat
misinho7

a jediny kto jej zachranuje cest je Real v LM, inac velka bieda

Reagovat
JM

Mokrý sen všech cules.

Reagovat
Visca el barca

Ten Vinicius sám provokuje celé zápasy a chová se jako naprostý blb. Pak se samozřejmě nemůže divit, že ne každý fanda je inteligent a začnou na něj rasisticky pořvávat. Piquemu x krát nadávali do rodiny, smrti apodobně a nikdy jsem si nevšiml, že by takto ublíženě brečel. Od vítězství Realu v lm se na tom hřišti chová jako neuvěřitelná kunda. Prostě na slávu ne každej má palici a on je přesně toho příkladem. Zlatý Cristiano oproti němu.

Reagovat
Tony Stark

Veď Piqué plakal skoro každý zápas

Reagovat
Visca el barca

Určitě se nechoval jako Vinicius.

Reagovat
Laliga

Pique , už si nemohol dať lepšie meno než Pique Nechám ako si dokáže niekto takto "nas*ať do hniezda "

Reagovat
CHONG

Pique celou svou kariéru nedělal de facto nic jiného než to, že brečel.

Reagovat
Well

A ještě furt provokoval těmi svými primitivními řečmi.

Reagovat
Mass

Pique neustále chodil za rozhodčím a stěžoval si.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele