Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. května 2023 15:47
Čas čtení 1:24
Martin Adam Pavlík

Uvidíme The Rocka a Vina Diesela přece jen v další části Rychle a zběsile? Potitulková scéna z desátého dílu ti jasně napoví

Uvidíme The Rocka a Vina Diesela přece jen v další části Rychle a zběsile? Potitulková scéna z desátého dílu ti jasně napoví
Zdroj: Universal Pictures US
FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON RYCHLE A ZBĚSILE VIN DIESEL
Uložit Uložené

Tvůrci akční série naznačili, zda se dva rozhádaní herci nakonec znovu utkají na filmovém place.

Upozorňujeme, že následující text obsahuje spoilery k filmu Rychle a zběsile 10.

Pokud jsi sledoval*a pozorně celou sérii Rychle a zběsile, určitě víš, že v páté části se k nabitému hereckému ansámblu připojil i svalovec Dwayne „The Rock“ Johnson jako nekompromisní agent Luke Hobbs s věčně přísným pohledem a obří silou. Vydrželo mu to do osmého dílu, dokud se nepohádal s Vinem Dieselem, který hraje hlavní postavu Dominica Toretta. Od té doby se The Rock objevil jen ve spin-offu Hobbs and Shaw s Jasonem Stathamem.

„Přeji jim jen to nejlepší s F9, F10 a F11 a všemi ostatními filmy ze série, které natočí beze mě,“ řekl Johnson před dvěma lety s tím, že se sérií Rychle a zběsile nadobro skončil. The Rock označil Diesela za „princeznu“ a zpochybnil i jeho herecké kvality. Od té doby se herci hašteřili na sociálních sítích, až přišel první krok k usmíření.

Doporučeno
Johnny Depp v Cannes: Není to comeback, Hollywood nepotřebuji Johnny Depp v Cannes: Není to comeback, Hollywood nepotřebuji 18. května 2023 15:18

„Můj malý bratříčku Dwayne, nastal ten čas. Svět očekává finále Rychle a zběsile 10. Jak víš, moje děti ti doma říkají strýc Dwayne... Před lety jsem ti řekl, že splním svůj slib Pablovi. Odpřísahal jsem, že vytvoříme nejlepší Rychle a zběsile ve finále, kterým bude desátý díl. Říkám to z lásky, ale musíš přijít, nemůžeš nechat celou sérii jen tak, protože máš důležitou roli, kterou musíš zahrát. Hobbse nemůže hrát nikdo jiný,“ napsal na Instagram Vin Diesel v listopadu 2021. Johnson však na výzvu nereagoval.

Desátý díl přišel do kin 18. května, a přestože jsme The Rocka ve filmu neviděli, nakonec přišla potitulková scéna, kde se Dwayne Johnson na malou chvíli přece jen objevil znovu v roli Hobbse. Hlavní padouch nejnovější části Dante (Jason Momoa) mu ve scéně vyhrožuje, že pomstí smrt svého otce, gangstera Hernana Reyese, protože právě Hobbs byl ten, kdo stiskl spoušť a zabil ho.


Sice měla být desítka posledním dílem série, producenti se ale rozhodli, že sérii natáhnou ještě minimálně o dvě další části. Vypadá to tedy tak, že nakonec přece jen po letech uvidíme na jednom filmovém place vedle sebe Diesela s Johnsonem. Z děje vyplývá, že budou muset znovu spojit síly proti mocnému a nebezpečnému Dantemu, který zdaleka nehraje podle pravidel.

Fast Five
Zdroj: Universal
Domů
Sdílet
Diskuse