Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. května 2023 17:44
Čas čtení 0:47
Veronika Dlesková

Američanka se v 77 letech dočkala vysněné svatby. Vzala si sama sebe

Američanka se v 77 letech dočkala vysněné svatby. Vzala si sama sebe
Zdroj: Screenshot/Twitter/@vlemx4u
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Sedmasedmdesátiletá Dorothy Fideli celý život snila o velké svatbě. To se jí splnilo až v důchodovém věku, kdy se rozhodla vzít si sebe sama.

Dorothy Fideli žije v domově důchodců, kde se konala i její vysněná svatba. Ačkoliv už byla jednou vdaná, manželství skončilo po devíti letech a ani svatba neproběhla zcela dle jejích představ. „Měla jsem na sobě černé šaty, takže to bylo zpečetěno dříve, než to vůbec začalo,“ směje se. Fideli zároveň uvádí, že si vždy přála prožít velkou svatbu, na které by měla bílé šaty. Informuje o tom Independent

To se jí splnilo 13. května, kdy se sešla její rodina i přátelé v domově důchodců v americkém Ohiu, aby oslavili tento důkaz sebelásky, kterou v sobě Fideli chová. „Chtěla jsem se vdát a žít šťastný život, ale věci nevyšly tak, jak měly. Teď mám druhou šanci udělat něco, co mě učiní šťastnou,“ uvedla.

Doporučeno
Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout 30. dubna 2024 14:30

„Byla jsem sama se sebou 40 let. Začala jsem nad tím přemýšlet jednou v kostele a došlo mi, že bych pro sebe měla připravit něco speciálního. Tak jsem si řekla: ‚Všechno ostatní jsem udělala. Tak proč ne? Vezmu si sama sebe,‘“ dodala Fideli. 

Domů
Sdílet
Diskuse