Vzhledem k tomu, že naše léta bývají rok od roku tropičtější, je pochopitelné, že přemýšlíte o tom, že si na zahradu pořídíte vlastní bazén, který vám umožní se během vln nesnesitelných veder trochu osvěžit. Má ale význam obracet se při nákupu na BazenyShop.cz?

Bazén na zahradu by si přál skoro každý. Kromě toho, že v létě člověk nemusí za koupáním cestovat, ušetří na vstupném a ještě se nemusí dívat na otylá těla jiných lidí v plavkách. Než však začnete s prací, je důležité najít kvalitního prodejce bazénů a dalších potřeb, který vás s lehkostí provede celým nákupním procesem a v případě nouze vám i poradí.

Přečtěte si: Jaké by mělo být pH bazénu?

Zatímco někteří lidé touží pouze po klasickém bazénu na plavání, další chtějí protiproud do bazénu, díky kterému bude dovádění na zahradě mnohem zábavnější. V neposlední řadě budete potřebovat i doplňky pro zazimování bazénu, které využijete mimo hlavní sezónu.

Je vhodné se při tak zásadním rozhodování spoléhat na obchod BazenyShop.cz?

Co je BazenyShop.cz

BazenyShop.cz je internetový obchod s potřebami pro váš bazén. Kromě toho, že má v nabídce nadzemní bazény od různých značek (INTEX, Bestway, Swing…), také v něm koupíte bazén pro psy, zapuštěné bazény, bazénovou chemii, bazénové filtrace a mnoho dalších věcí, včetně náhradních dílů, potřeb pro zazimování a odzimování bazénů a podobně. Na jednom místě byste tedy měli sehnat vše, od samotného bazénu až po další příslušenství.

Kdyby vám to snad přišlo jako málo, v nabídce toho má BazenyShop.cz mnohem víc. Děti jistě ocení nafukovací čluny a herní centra s nafukovacím bazénkem, skluzavkou a balonky (která můžete dát třeba na terasu) a podobně. Dospělí si zase mohou k bazénu koupit saunu. Každý si tu tedy přijde na své.

Doprava a platba

Vzhledem k tomu, že bazén není úplně nejmenší položkou k dopravě, nejspíš vás bude zajímat, jak ho dostanete k sobě domů a kolik vás to bude zhruba stát.

BazenyShop.cz umožňuje přepravu prostřednictvím GLS (pro balíky do hmotnosti 30 kg), přepravní společnosti 123 kurýr (taktéž pro zásilky do 30 kg), DPD (do 30 kg) a České pošty (do 30 kg). Pak lze využít i možnost Zásilkovny na adresu (do hmotnosti 9 kg). Do 9 kg si lze objednat i dopravu zásilky na pobočku Zásilkovny a Balíkovny (do 14 kg). V neposlední řadě lze pro menší zásilky využít i DPD Pickup (zásilky do 14 kg) a odběr na pobočce.

Dostat k sobě ale zvládnete i větší zásilky, protože BazenyShop.cz umožňuje i přepravu nadrozměrných zásilek od 30 kg výše. (Pak vám ji přiveze Česká pošta, TOPTRANS, FOFR nebo Geis Cargo.)

Co se týče plateb, je možná dobírka (maximální výše úhrady na dobírku je 80 000,-), bankovní převod, On-line platba, platba na splátky Hello nákupy a platba v hotovosti (na prodejně).

Jak tedy vidíte, možnosti dopravy i platby jsou poměrně pestré, takže se nemusíte bát, že by v průběhu objednávky vznikl nějaký nepříjemný zádrhel.

Zkušenosti zákazníků

Nyní se společně podíváme na to, co o nákupech na BazenyShop.cz říkají lidé, kteří se rozhodli vložit do tohoto e-shopu svoji důvěru. Když se podíváme na celkové hodnocení tohoto obchodu na portálech Zboží a Heuréka, všímáme si, že celková spokojenost se pohybuje na úrovni 98 %. To znamená, že jde o spolehlivého partnera, u kterého se nemusíte bát nakoupit.

Zákazníci, kteří se rozhodli na BazenyShop.cz nakoupit o své zkušenosti nejčastěji říkají, že:

  • Vše proběhlo v pořádku
  • Jim vyhovuje rychlost dodání
  • Se jim ceny tohoto obchodu zdají být příznivé
  • Se jim líbí šíře sortimentu
  • Tu nakupují opakovaně
  • E-shop dobře komunikuje
  • Jde o spolehlivý obchod

Drtivá většina kupujících je s nákupem na BazenyShop.cz spokojená, mnozí dokonce uvádí, že zde objednávají zboží pro svou zahradu a bazén opakovaně a nelze si vůbec na nic stěžovat.

V neposlední řadě, někteří pozitivně hodnotí rozšíření sortimentu obchodu o náhradní díly k levnějším filtracím a dalším bazénovým potřebám, takže tu opravdu zvládnou sehnat vše, co potřebují.

Vzhledem ke všem pozitivům můžeme nákup na BazenyShop.cz s klidným srdcem doporučit i vám.

Také máte s BazenyShop.cz dobrou zkušenost?