InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Veselí poprvé přivítalo galavečer Gladiators Night Contender. Předvedl se i třináctiletý domácí talent Matyáš Gruber

Veselí hostilo Gladiators Night Contender. , Autor: Josef Janda

Veselí hostilo Gladiators Night Contender.     Autor: Josef Janda

VESELÍ NAD LUŽNICÍ - Jan Kratochvíl z veselského klubu Gladiators gym získal pořadatelství mimořádné akce na poli bojových sportů. Kulturní dům ve Veselí nad Lužnicí hostil v sobotu 20. května prestižní událost Gladiators Night Contender, která se koná pouze v osmi českých městech. Diváci si užili vystoupení sedmi domácích borců a uskutečnily se zápasy v MMA, K1 či boxu. Fanoušci bojových sportů povzbuzovali své oblíbence v jedenácti kláních. Velký potlesk si vysloužil třináctiletý domácí fighter Matyáš Gruber, který získal před několika měsíci dvě 3. místa na mistrovství světa v MMA, které hostily Spojené státy americké. Po sobotním souboji s Vojtěchem Bortelem (Fight Factory Ostrava) byl trochu smutný, jelikož dostal od soupeře páku. Bortel se tak v historické bilanci proti Gruberovi dostal do vedení, jelikož do sobotního fightu měli oba mladí borci ve vzájemných soubojích jedno vítězství.

 

V závěru programu se dostal na plac v MMA i šestnáctiletý Ihor Kutsyn z Ukrajiny, který je dvojnásobným mistrem Evropy v brazilském jiu-jitsu. Více o Gladiators Night Contender si přečtete ve středečním Týdeníku Táborsko. O svém fightu promluví talent veselského MMA Matyáš Gruber, který i prozradí, jak se k této formě sportu dostal. Postřehy doplní i jeho otec Petr, rovněž aktivní fighter. Premiéru akce ve Veselí nad Lužnicí okomentuje hlavní organizátor akce a šéf veselského klubu Gladiators gym Jan Kratochvíl.

Video zachycuje souboj v K1 mezi Lukášem Parobkem a Martinem Silnbrodem.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace