TOPlist
25. 04. 2024
Domů / Interiér / Nevýrazné ložnice jsou out, oživte postel 3D povlečením!

Nevýrazné ložnice jsou out, oživte postel 3D povlečením!

Musí být ložnice zařízená jen v tlumených barvách, aby se vám v ní dobře odpočívalo? Zkuste si to představit. Šedý nebo bílý nábytek, klasické bavlněné povlečení s jemným potiskem, plovoucí podlaha nebo parkety oživené jen malým světlým koberečkem u nohou postele. Vše sladěné, ale tak trochu odosobněná katalogová nuda, že?

Ale i ložnici můžete oživit barvami a přitom zachovat klidný dojem, který je pro místo určené k relaxaci nezbytný. Zapomeňte na syté barvy na stěnách, jednak už dávno nejsou moderní a jednak by vás zbytečně rozptylovaly. Zaměřte se spíš na postel. Neboje se výrazného povlečení, z postele totiž udělá dominantu pokoje a to je vlastně úplně v pořádku. Jaké barvy nebo vzory se vám líbí?

Inspirujte se přírodou, památkami i svými koníčky

Kdo by nechtěl usínat pod korunami listnatých stromů, s pohledem na Eiffelovku nebo na zářivý měsíc? Přesně takovéto vzory může mít povlečení díky metodě 3D tisku, která dala úplně nový směr v tvorbě designu ložního prádla. 3D tisk využívá virtuální předlohy, podle kterých se barva nanáší přímo na látku. Výsledkem je pak obraz, který se vyrovná kvalitní fotce, a při dobrém zpracování může opravdu působit trojrozměrně a realisticky.

I u 3D povlečení sledujte složení

Digitální tisk fotografií se často provádí na polyester, protože i u levnějšího materiálu máte jistotu, že barvy nevyblednou. Spát pod takovým povlečením ale nedoporučujeme. Je neprodyšné a zbytečně byste se pod ním potili.

Ideálním řešením je ložní prádlo ze 100% bavlny, které vyrábí například jihočeská firma Kvalitex, která klade velký důraz kvalitní zpracování. V kategorii 3D povlečení si můžete vybrat jak potisk, který vypadá jako fotka, tak i nejrůznější zajímavé vzory, včetně těch sezónních. Veškeré zboží objednáte z e-shopu pěkně v klidu domova.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top