Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity si užily Oktagon po svém: Něžné polibky Muradova a Karáskové i podpora v boji!

/
  • Zápas si nenechali ujít ani slavní.
    21. května 2023 ● 10:51

    Velkou odvetu mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem si nenechala ujít ani celá řada celebrit. A každý si zápas užil po svém. Ve tvářích se jim střídaly obavy i úžas, našli se ale i tací, kdo si neodpustili něžné vrkání…

  • 1.

    Radek Filipi

    Důležitý zápas si nenechal ujít ani partner zpěvačky Lucie Bílé. Ten prozradil, že takto drsný souboj není nic pro něj. Kdyby si mohl vybrat, raději by zvolil zápas v šachu. Zároveň vysvětlil, proč s ním nepřišla i jeho partnerka. „Lucinka má představení, takže ta se musí chystat,“ prozradil Radek Filipi s tím, že další představení ji čeká už zítra. Je tak jasné, že zpěvačka chce být ve formě pro své fanoušky.

    Video
    Video se připravuje ...

    Radek Filipi David Turek, Elmer Carvalho

  • 2.

    Renata Langmannová

    Zápas v pražské O2 areně přilákal pěknou řádku slavných. Nechyběla mezi nimi například modelka a někdejší vítězka České Miss roku 2006 Renata Langmannová. V dlouhých červených šatech byla v publiku nepřehlédnutelná.

  • 3.

    Dominika Mesarošová

    Modelka zvolila pro tuto drsnou příležitost pořádně sexy model, v němž krásně vynikly její vnady. Doprovod jí dělal její partner, který je zároveň otcem jejího jediného syna. Zápas ji pohltil natolik, že dokonce pískala na prsty…

  • 4.

    Radek Kašpárek

    Zápas si nenechal ujít ani oblíbený porotce pořadu MasterChef, ten přišel v doprovodu své manželky Andrey.

  • 5.

    Dominika Myslivcová

    Influencerka, jež momentálně nosí pod srdcem svého prvního potomka (už prozradila, že čeká chlapečka), dorazila v doprovodu svého partnera, movitého podnikatele Zdeňka.

  • 6.

    Agáta Hanychová

    Od novorozené dcery Rozárky, jejímž otcem je Jaromír Soukup, si na zápas odskočila i modelka Agáta Hanychová. Doprovodil ji její syn Kryšpín. Anebo snad dělala doprovod ona jemu?

  • 7.

    Filip Kratochvíl

    Jediný syn zpěvačky Lucie Bílé si zápas vychutnal ve společnosti přátel a s pivkem v ruce. Jeho úsměv na rtech napovídá, že se velmi dobře bavil.

  • 8.

    Makhmud Muradov a Sabina Karásková

    Zápas Vémoly a Kincla si pochopitelně nenechal ujít ani zápasník Makhmud Muradov. Společnost mu dělala jeho přítelkyně Sabina Karásková. A nutno říci, že zamilovaný pár si v publiku užil mnoho srandy. Chvílemi se zdálo, jako kdyby se zápasník snažil svou přítelkyni kousnout. Mrkněte do galerie a posuďte sami…

    Fotogalerie
    69 fotografií

    Video
    Video se připravuje ...

    Vémola dorazil na Oktagon 43: Řekl, kolik právě váží. A těšil se na smažák. isport tv

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

aapricot89: absolutne nic, ale proste ten "sport" je proste ted "in", tak je dulezite, pro ceske minicelebritky" se tam vokazat....)

(21. 05. 2023 16:18)

aapricot89: No tak, na hokej a fotbal se vejde daleko vic lidi, tehle"sport" ma limitovanou navstevnost. Takze to vypada na prestiz celebrit se tam ukazat i kdyz nikdo nema sajnu vo co vlastne go, ale vsichni delaji ze "vi". Navic jako zena, nechapu ostatni zenske ze jim dela dobre se divat na to mlaceni s krvavymi ucastniky......

(21. 05. 2023 16:17)

verka1: Hokej a fotbal už nejede celebrity 😁

(21. 05. 2023 12:17)

xxxx678: Který blbec tohle vymyslel? To, má být nějaký sport...mrzačit se vzájemně v nějaké kleci? Nechápu tedy ty baby, jaké v tom vidí "potěšení", hnus. Těhotná Myslivcová, aby někde nechyběla, to je taky dílo. Novotný, takový pěkný chlap, a dá se na Oktagon, tss.

(21. 05. 2023 11:24)

naidka: Co je zajímavého na tom - dívat se na dva chlapy, jak se mlátí do krve.

(21. 05. 2023 11:10)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy