McDonald’s i v letošním roce přichází s limitovanou edicí Maestro, za jejíž recepturou nově stojí známý šéfkuchař Přemek Forejt. Burgery obsahují prémiové hovězí nebo kuřecí maso doplněné jedinečnými ingrediencemi a unikátní omáčkou, kterou společnost vyrobila dle představ a chutí známého šéfkuchaře. Sezonní nabídka je k dostání od 17. 5. v restauracích v České republice a na Slovensku. 

Spojení kuchařského umění známého kuchaře a kvalitních surovin McDonald’s – to je letošní řada burgerů Maestro by Přemek Forejt. Snoubí v sobě prémiové hovězí či kuřecí maso, obě varianty burgeru obsahují také dva plátky sýru Raclette, čtyři kusy ikonických McDonald’s nakládaných kyselých okurek, salát, nakládané kapie, restovanou cibulku, Gaucha omáčku a unikátní bylinkové pesto vytvořené dle receptu Přemka Forejta. To vyniká svým kyselým chuťovým profilem a vůní a chutí máty a petržele, vše v chilli sezamové žemli.

Samotný proces výroby bylinkového pesta i jeho složení a chuť si byl Přemek osobně zkontrolovat u dodavatele Develey nedaleko Mnichova. Nabídku doplňují octové McShaker Fries a Emmentálové tyčinky s jalapenos v křupavé strouhance. Prémiovou řadu burgerů Maestro by Přemek Forejt lze ochutnat od 17. 5. ve všech restauracích McDonald’s. Více na www.mcdonalds.cz.