Hlavní obsah
Článek

Ať už do klubu padesátnic patří čerstvě, nebo půlstoletí oslavily už před pár lety, stále se mají čím chlubit. Některé z dam své tělo v bikinách předvedou jen zřídka kdy, jiné se jím chlubí rády a pravidelně. Nutno říct, že všechny i po oslavě 50. narozenin mají stále figury jako mladice.

S oblibou svou vysportovanou postavou dráždí na sociálních sítích své obdivovatele i hatery Simona Krainová (51). Vedle fotek v plavkách čas od času přihodí i snímek, na kterém je v rouše Evině, a to se pak strhne mela. „Nebuďte tak sebekritické a zároveň kritické k ostatním ženám. Podporujme se namísto hejtů,“ svěřila se nedávno modelka.

Podobně to má i topmodelka s českými kořeny Pavlína Pořízková (59). Ta sice nedávno oslavila 58. narozeniny, ale konkurovat by stále mohla o generaci mladším kolegyním. Nechat se zvěčnit v plavkách po padesátce se nebojí ani spisovatelka Martina Formanová a nedávno se svou figurou pochlubila také ředitelka Kapky naděje Vendula Pizingerová (52). Kdo další patří do klubu sexy padesátnic, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám