Znamení, která aktivně bojují proti všem změnám

Znamení, která aktivně bojují proti všem změnám
Změna je život – alespoň takto se to říká. Pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení zvěrokruhu, zásadně s tímto citátem nesouhlasíte a děláte všechno pro to, abyste nemuseli ve svém životě podstupovat žádné změny. Cítíte se dobře, když vše zůstává při starém.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Změny nesnášíte vůbec dobře. Pokud přijde změna, jste nepřipraveni, a tudíž dlouhou dobu nevíte, co máte dělat, zejména po pracovní stránce, kdy Vás snadno zaskočí nová pracovní pozice či ztráta zaměstnání. Ve svém životě máte rádi řád a pořádek, což se změní, jakmile do Vašeho života vstoupí jakákoliv změna, dokonce i ta nejmenší. Máte pocit ztráty kontroly a celou realitu kolem sebe začínáte vnímat jako jeden velký chaos, z něhož není úniku. Změn se děsíte a byli byste nejraději, pokud by se ve Vašem životě nevyskytovaly vůbec.

Býk (20. dubna – 20. května)

Změny přímo nenávidíte, poněvadž se vždy seběhnou tak rychle. Kdyby přicházely pomaleji, tak byste si na ně možná dokázali zvyknout, ale ony přicházejí dříve, než na ně vůbec stačíte zareagovat. Na světě nenajdete člověka, který by se nenarodil ve Vašem znamení a nenáviděl změny více než Vy. Změny Vás vždy rozhodí a posléze jste naštvaní, máte tendenci dávat to za vinu lidem, kteří s touto změnou nemají pranic společného. Je to tím, že se cítíte naprosto bezmocní. Na pocit bezmoci nejste zvyklí a ani si na něj zvykat nechcete, proto vždy reagujete tak podrážděně. Pocit, že nemáte nad svým životem kontrolu, Vás doslova ničí, což si bohužel často vybíjíte na ostatních lidech.

Býci nesnášejí rychlé změny, kdyby vše šlo pomaleji lépe akceptují. Na býky tedy pomalu!
Býci nesnášejí rychlé změny, kdyby vše šlo pomaleji lépe akceptují. Na býky tedy pomalu! | Zdroj: Alliance Images / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Natolik nemáte rádi změny, že dokonce ani neměníte své vlastní názory a plány, přestože byste je vzhledem k okolnostem změnit měli. Jediné, co chcete, je mít kontrolu absolutně nad vším. Změny Vás vždy na chvíli uvedou do nepříjemného stavu, kdy nic nechápete, což z pohledu Vašeho okolí nevypadá dobře. A Vy se chcete ostatním předvést v tom nejlepším světle. Nicméně změny se dějí a to poměrně často. Působíte-li naštvaným až podrážděným dojmem, je to signál pro Vaše přátele, že se u Vás něco změnilo a Vám se to nelíbí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Změny nemáte rádi z toho důvodu, že máte hodně plánů, které jsou dokonalé a nic je nemůže pokazit. Nicméně někdy má osud odlišný názor a ukáže Vám skulinku ve Vašem plánu, kterou jste přehlédli, a to prostřednictvím změny, která se Vám nebude líbit. Myslíte si, že Vaše myšlení je dokonalé a že myslíte opravdu na všechno, ale záhy zjistíte, že tomu tak není, proto tolik nenávidíte všechny změny, které se ve Vašem životě naskytnou. Z chyb se poučíte, to ano, ale že byste je cíleně vyhledávali, to se říci nedá.

Zdroj článku: