Přejít na obsah [o] Přejít na navigaci [n] Přejít na vyhledávání [v] Přihlásit se
Hlavička
Finish him! Mortal Kombat 1 znovu ožívá, tady je první ochutnávka

Finish him! Mortal Kombat 1 znovu ožívá, tady je první ochutnávka

Události
Kšiltovka Mortal Kombat - Black Logo, baseballová, nastavitelná_1089467020
Kšiltovka Mortal Kombat - Black Logo, baseballová, nastavitelná
Produkt není určen k prodeji.
Figurka Iron Studios Mortal Kombat - Scorpion Art Scale, 1/10_373281638
Figurka Iron Studios Mortal Kombat - Scorpion Art Scale, 1/10
Produkt není určen k prodeji.
Tričko Mortal Kombat - Logo Red (XL)_1327456162
Tričko Mortal Kombat - Logo Red (XL)
412 Kč 499 Kč

Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero i Raiden! Slavnou sérii Mortal Kombat čeká už během letošního podzimu restart. Tvůrci nám nyní naservírovali ochutnávku k prvnímu dílu.

O tom, že se dočkáme nového dílu ze série Mortal Kombat, se rozpovídal ji před pár měsíci autor této série Ed Boon. Svět tehdy obletěly zprávy o tom, že nový díl vyjde ještě letos a bude mít číslovku 12 v názvu, což naznačoval i prezident Warner Bros. Discovery David Zaslav při hovoru o finančních výsledcích společnosti.

První část této zprávy byla pravdivá, premiéra nového dílu se odehraje již 19. září letošního roku. Místo dvanáctky ale bude v názvu zářit číslovka jedna. Tvůrci se totiž rozhodli celou sérii restartovat. A abychom věděli, na co se můžeme těšit, naservírovali nám nyní první ochutnávku.

Mortal Kombat 1 vyjde již 19. září

Staří známí, ale i hromada novinek

Již v úvodu jsme naznačili, že se nám v novém dílu představí staří známí bojovníci. Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero či Raiden ale nebudou jediní. Těšit se můžete také na další ikonické postavy, chybět tak nebude Johnny Cage, Shang Tsung, Kung Lao nebo krásky Kitana a Mileena – o nich záměrně nemluvíme jako o zástupkyních něžnějšího pohlaví, protože potkat v souboji by se s nimi nechtěl patrně nikdo.

Nečekejte, že půjde o pouhý remaster původní jedničky z roku 1992. Tvůrci slibují „zcela novou éru“ pro tuto ikonickou sérii. A je jedno, zda se bavíme o bojovém systému, módech či fatality. Novinkou mají být například Kameo Fighters –hostující postavy, které vám budou moci pomáhat přímo během souboje.

Krev znovu poteče proudem doslova pár týdnů po letních prázdninách. Mortal Kombat 1 bude k dispozici ve verzích pro počítače i konzole PlayStation 5, Xbox Series i Switch. Předplatitelé na PlayStationu a Xboxu navíc získají přístup do srpnové betaverze, majitelé prémiové a sběratelské edice pak předběžný přístup od 14. září. Předobjednávky by měly odstartovat během pár dnů.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Sběratelská edice

 

Ohodnoť článek:

Názory ostatních Geeků

Zatím nikdo nepřispěl do diskuze.

Máš něco na srdci?

100% GEEKsměs bez elektroniky 100% GEEKsměs bez elektroniky
nahoru