Řada smartphonů Infinix NOTE 30 nastavuje nový standard pro cenově dostupné chytré telefony díky průlomovému systému rychlonabíjení All-Round FastCharge

Společnost Infinix dnes oznámila uvedení nové řady telefonů NOTE 30, která zahrnuje modely NOTE 30 Pro, NOTE 30 5G a NOTE 30. Tyto nejnovější modely od značky Infinix se vyznačují charakteristickými nabíjecími schopnostmi s vylepšeným systémem nabíjení All-Round FastCharge, který dosahuje výkonu až 68 W při drátovém a 15 W při bezdrátovém nabíjení. Telefony řady NOTE 30 se navíc mohou pochlubit plynulým a citlivým displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz a mimořádně kvalitním systémem tří fotoaparátů s objektivy s rozlišením až 108 Mpx. Kromě toho společnost Infinix spolupracovala se značkou JBL na vylepšení zvuku a vytvořila technologii Ultra Powerful Signal, která uživatelům telefonů Infinix nabízí neuvěřitelný výkon a efektivitu.

"Ve společnosti Infinix jsme řadu NOTE navrhli s cílem poskytnout uživatelům výkonné telefony, které je udrží ve spojení se světem kdykoli a kdekoli. Abychom toho dosáhli, vyvinuli jsme vůbec první komplexní nabíjecí řešení All-Round FastCharge, které nabízí nejen rychlost, ale také bezpečnost, inteligenci a flexibilitu. Díky tomuto systému uživatelé zvládnou jakoukoliv situaci, a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Všechna zařízení mají prémiový displej, mimořádně kvalitní fotoaparát, zvukový systém vyladěný společností JBL a pokročilé možnosti připojení. Jsme přesvědčeni, že řada NOTE 30 je nejlepší volbou pro náročné uživatele, kteří hledají bezkonkurenční hodnotu."Liang Zhang, zástupce generálního ředitele společnosti Infinix.

Revoluce v rychlonabíjení

Řada NOTE 30 společnosti Infinix je vybavena převratnými inovacemi v oblasti nabíjení. Model Note 30 Pro je vybaven 68W rychlonabíjecím systémem All-Round FastCharge, který dokáže nabít 5000mAh baterii z 1 % na 80 % za pouhých 30 minut[1]. Jako první model ve své kategorii také podporuje 15W bezdrátové rychlonabíjení. Modely NOTE 30 a NOTE 30 5G podporují 45W rychlonabíjení, které umožňuje použít systémem All-Round FastCharge na cestách. Všechny modely mají bezkonkurenční životnost baterie, která překračuje průměr v oboru a vydrží 1000 plných nabíjecích cyklů při zachování 80 % energie.

Řada NOTE 30 představuje řešení Infinix pro nabíjení "vše v jednom". Reverzní nabíjení umožňuje, aby zařízení v nouzových situacích fungovalo jako powerbanka pro jiná zařízení. Technologie Bypass Charge filtruje proud a napájí přímo hlavní desku, která řídí teplotu telefonu, což vede k průměrnému poklesu teploty o 2 ℃ až 7 ℃[2]. Tyto pokroky v regulaci teploty udržují zařízení v chladu a umožňují uživatelům nabíjet a hrát hry současně. Řada je vybavena také inteligentní napájením E-IQ, které dále zlepšuje zážitek z nabíjení pomocí algoritmů umělé inteligence a bezpečnostních opatření, která chrání zařízení před přebíjením. Plně podporována je také technologie PD 3.0, která umožňuje nabíječce kromě modelů řady NOTE 30 také rychle nabíjet další chytrá zařízení.

Dokonalý společník pro mobilní zábavu

Zařízení řady NOTE 30 jsou vybavena displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz, který využívá technologie Infinix Smart Refresh a Magellan Engine. Tyto funkce umožňují zařízení upravovat obnovovací frekvenci podle aktuálního scénáře použití, což zajišťuje plynulejší zážitek při nižší spotřebě energie. Ať už hrajete hry, nebo sledujete videa, displej telefonů řady NOTE 30 obohacuje váš zážitek ze sledování. Všechny modely jsou navíc vybaveny režimem ochrany očí s certifikací TUV Rheinland, který chrání zrak uživatelů při delším používání.

Model Infinix NOTE 30 Pro nabízí bezkonkurenční uživatelský zážitek. Jeho 10bitový AMOLED displej má špičkový jas 900 nitů, kontrastní poměr 5,000.000:1, PWM stmívání s frekvencí 1920 Hz a vzorkovací frekvenci dotyku 360 Hz. To znamená, že uživatelé mohou očekávat responzivní a živé zobrazení za každé situace. Díky ultratenkým rámečkům a duálním stereofonním reproduktorům, které jsou ozvučeny společností JBL a certifikovány pro Hi-Res audio, je řada NOTE 30 výjimečná svými zvukovými schopnostmi.

Výkon na nejvyšší úrovni

Řada NOTE 30 se zaměřuje na výkon a je plně vybavena výkonnými komponentami, které jsou speciálně navrženy tak, aby uživatelům umožnily dostat z telefonu maximum. Modely NOTE 30 Pro a NOTE 30 4G využívají výkonné procesory MediaTek Helio G99 s 6nm procesem, který zajišťuje energetickou účinnost a vysoký výkon. Díky chlazení pomocí parní komory zůstává NOTE 30 Pro chladný i při maximálním vytížení, za což vděčí patentovanému 10vrstvému materiálu s plochou komory 2000 mm2. Model NOTE 30 5G je pak vybaven 6nm 5G procesorem MediaTek Dimensity 6080 a podporou dvou 5G SIM karet, což uživatelům poskytuje bleskové rychlosti 5G.

Řada NOTE 30 hrdě představuje svou nejnovější inovaci: vlastní technologii Ultra Power Signal (UPS). Tato průlomová technologie je navržena speciálně pro prostředí se slabým signálem a je optimalizována pro použití v místech, jako jsou sklepy, výtahy a odlehlé oblasti. Díky nové konstrukci antény a patentovaným algoritmům technologie UPS výrazně zlepšuje signál v podmínkách s rozptýleným, zahlceným nebo slabým signálem. Dokáže inteligentně přepínat antény, zrychlovat síť a snižovat zpoždění při používání, které vyžaduje nízkou latenci, jako je hraní her, stahování obsahu a sledování videí. Řada NOTE 30 dosáhla pozoruhodného až 40% nárůstu síly mobilního signálu a 100% nárůstu síly signálu WiFi v režimu na šířku[3], což zajišťuje bezproblémovou a nepřerušovanou zábavu.

Špičkový fotoaparát

Společnost Infinix hrdě oznamuje, že řada NOTE 30 je vybavena působivým trojitým fotoaparátem. Telefony Infinix NOTE 30 Pro a NOTE 30 5G jsou vybaveny hlavním fotoaparátem s rozlišením 108 Mpx a vysokým počtem pixelů, který zachytí každý okamžik s maximální ostrostí a křišťálově čistými detaily. Model NOTE 30 je mezitím vybaven 64Mpx primárním fotoaparátem, který uspokojí různé potřeby uživatelů. Všechna tři zařízení jsou navíc vybavena technologií automatické gradace barev, která zlepšuje kvalitu obrazu v podmínkách s protisvětlem či oslněním.

Možnosti fotoaparátu řady NOTE 30 jsou dále rozšířeny o funkce, jako je režim Dual View, který uživatelům umožňuje zachytit okamžiky předním i zadním fotoaparátem současně. Funkce Sky Remap upravuje oblohu na fotografiích a filtr Street Photography pomáhá uživatelům zvládnout umění pouliční fotografie. Díky všem těmto funkcím mohou uživatelé pořizovat úžasné snímky, které přesně odpovídají jejich požadavkům. Kromě toho 32Mpx selfie fotoaparát s funkcí Style Makeup pomáhá uživatelům ukázat jejich mnohostrannou osobnost.

Další klíčové funkce

• Řada NOTE 30 se může pochlubit působivou pamětí 8 GB + 256 GB s technologií Extended RAM s rozšířením o 8 GB + 8 GB (což odpovídá 16 GB) pro vynikající výkon při multitaskingu a možnosti ukládání dat.

• Telefony řady NOTE 30 běží na systému XOS 13 postaveném na platformě Android 13, který přináší elegantní uživatelské rozhraní, nový zvukový design a pohyblivou grafiku. Systém XOS 13 nabízí také vylepšené funkce pro připojení k počítači, práci ve více oknech a psaní poznámek, které přináší personalizované a intuitivní uživatelské prostředí.

• Díky multifunkční technologii NFC (Near Field Communication) mohou uživatelé telefonů řady NOTE 30 využívat pohodlí bezdrátových technologií krátkého dosahu, které umožňují sdílet různé užitečné soubory, jako jsou například jízdenky, nebo používat virtuální kreditní karty.

Ceny a dostupnost

Model NOTE 30 Pro bude stát 269 dolarů a bude k dispozici v barvách Classic Black nebo Variable GOLD s elegantním a odolným skleněným zadním krytem. Model NOTE 30 5G začne na 239 USD a NOTE 30 na 229 USD a budou k dispozici v barvách Classic Black, Interstellar Blue a Sunset Gold. Ceny a dostupnost řady NOTE 30 se liší v závislosti na regionu.

Obrázky ke stažení zde:

NOTE 30 Pro

NOTE 30 5G

NOTE 30

O společnosti Infinix:

Rychle rostoucí technologická společnost Infinix Mobility byla založena v roce 2013 a pod značkou Infinix navrhuje, vyrábí a po celém světě nabízí stále širší portfolio chytrých zařízení. Se svou technologicky vyspělou nabídkou trendových, výkonných a cenově dostupných chytrých telefonů, které přinášejí uživatelům z celého světa nejnovější technologické pokroky za lákavé ceny, oslovuje především dnešní mladou generaci.

Další informace naleznete na adrese: http://www.infinixmobility.com/

[1] Údaje pocházejí z laboratoře společnosti Infinix a skutečná situace se může lišit v závislosti na různých prostředích použití.

[2] Údaje pocházejí z laboratoře společnosti Infinix a jsou testovány na hrách Subway a PUBG při 25 ?.

[3] Zlepšení síly signálu je porovnáno se silou signálu před optimalizací a jedná se o teoretické údaje.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2078204/20230511_165956.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2078205/3.jpg

KONTAKT: Infinix Global PR, Global.PR@infinixmobility.com

Klíčová slova Čína-elektronika-trh-Infinix

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.