Známe program Folkového Mostu. Přijede Petr Spálený i Jiří Schmitzer
Písničkářka Petra Göbelová. Foto: archiv Petry Göbelové
Co se chystá

Most – V polovině června se zkolauduje opravovaný amfiteátr na Beneditku a hned v červenci se zde bude konat tradiční a oblíbená akce Folkový Most. 

Do Mostu za posluchači přijede Petr Spálený a Apollo band, písničkářka Petra Göbelová, která dělala předskokanku například Tomáši Klusovi, nebo kapele Chinaski. Dále se fanoušci mohou těšit na Jiřího Schmitzera a folk-rockovou skupinu Asonance, která se zaměřuje na skotskou a irskou lidovou hudbu. Večer zakončí tři výrazní interpreti, kteří vystupují pod jménem Jamair. V jejich skladbách můžete rozpoznat španělské a romské písně a i třeba spirituály. 

Folkový most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru