„Neber si mě do hub*, ty blbý kok*te...“ Topolánek ve varu. Naštval ho hlas z Bruselu

23.05.2023 19:55 | Ze sítí

To jsou slova expremiéra Mirka Topolánka ve směru k pirátskému europoslanci Marcelu Kolajovi. Důvodem bylo Topolánkovo působení v EPH Daniela Křetínského.

„Neber si mě do hub*, ty blbý kok*te...“ Topolánek ve varu. Naštval ho hlas z Bruselu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

„Strategie ‚zatloukat, zatloukat, zatloukat‘ v provedení Mirka Topolánka. Nejdřív tvrdí, že pro Energetický a průmyslový holding (EPH) miliardáře Daniela Křetínského nepracuje. Za tři týdny ale řekne, že pro EPH pracuje. Lobbista fosilního průmyslu, no...,“ napsal na svůj twitterový profil europoslanec Marcel Kolaja (Piráti).

Ke svému příspěvku sdílel video, na němž Topolánek říká v pořadu Otázky Václava Moravce na ČT dne 19. března: „Já ale nejsem zaměstnanec EPH.“ Tak odpovídal na otázku, zda pracuje pro EPH Daniela Křetínského. O tři týdny později pak měl podle Kolajova videa říct toto: „I dnes se vlastně věnuju v rámci toho velkého impéria Daniela Křetínského, kde já teda jsem jenom krátce v EPH. Nikdo neví, co je EPH.“

„Neber si mě do huby, ty blbý kokote...,“ zareagoval pak velmi zostra na Kolajův příspěvek sám Topolánek.

„Opravdu škoda, že to s tou kandidaturou do čela Svazu průmyslu a dopravy nevyšlo. S takovými diplomatickými schopnostmi by český průmysl prosperoval jedna báseň,“ zareagoval ještě Kolaja.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…