Tuhle válku musí vybojovat sám. Nick Fury se zbrojí v dalším traileru temné marvelovky Tajná invaze

Foto: Marvel

Nick Fury musí tuhle válku vyhrát vlastníma rukama. Minutový trailer prozrazuje, proč na pomoc nepřijdou mocní Avengers, odhaluje nevyzpytatelnou roli Emilie Clarke a ukazuje, že Samuel L. Jackson, který je součástí Marvel rodiny již od potitulkové scény prvního Iron-Mana, stále nepatří do starého železa.

Nadcházející seriál Tajná invaze se odehrává v současnosti. Nick Fury v něm odhalí spiknutí podobu měnících Skrullů, kteří mají v plánu proniknout do nejmocnějších pozic po celém světě. Jeho tým (nikoli Avengers) se bude muset spojit, aby této invazi zabránil. Nejen jemu samotnému však půjde o holý krk. Společně závodí s časem, aby zabránili válce a zachránili lidstvo. V šestidílné minisérii se vrátí Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn a Cobie Smulders. V seriálu se objeví také Emilia Clarke ze Hry o trůny.

Seriálová sekce MCU má za sebou lepší i horší časy. Na Disney+ vše odstartovala originální minisérie WandaVision, skvěle si také vedl seriálový Loki (připravuje se druhá sezóna). Průměrná hodnocení pak posbírali Falcon a Winter Soldier, Hawkeye nebo animované What If…?. Nejhorším novodobým Marvel seriálem se ovšem stala She-Hulk, která se setkala s naprostým nepochopením ze strany fanoušků. K dnešnímu dni bylo uvedeno osm seriálů, hned několik dalších jich je v plánu. Diváci se mohou například těšit na novinky Ironheart, Echo, Agatha: Coven of Chaos nebo nového Daredevila.

Šestidílná Tajná invaze má premiéru na Disney+ 21. června.

Foto: Marvel