Moje šťastná hvězda

Kolečko skáče, jak ona píská?

Nemá to doma jednoduché. Nevěrník, známý scenárista Petr Kolečko (39), poslední dobou působí navenek jako hodný manžel, který poslouchá svou manželku, modelku  Anetu Vignerovou (35) na slovo.


Doprovází ji do společnosti a pěje na ni samé ódy. Dokonce se nechal slyšet, že se těší, až znovu bude rodit. A přiznal, že by byl nejraději, kdyby to bylo doma do vany. „Moc se těším,“ uvedl. Vignerová ale jeho touhu po rozšíření rodiny krotí a nevypadá to, že by zrovna v nejbližší době chtěla mít opět těhotenské bříško.


Ani by to v její situaci nebylo rozumné. Sice si ji Kolečko vzal, ale to rozhodně není zárukou úspěchu ve vztahu. Kolečko totiž už jednou ženatý byl a také ho to nedonutllo být věrným a oddaným manželem. Jakmile se v jeho blízkosti objeví jiná žena a projeví zájem, jednoduše se nedokáže ovládnout.


Dokáže ho uhlídat?


Možná i proto se ho snaží mít modelka pod dohledem a zajistit, aby se nikde nepotkali. Je ale jasné, že pokud Kolečko bude chtít, na zálety si čas určitě najde. Přece jen, Vignerová Kolečka nonstop sledovat nemůže.


Kolečko se navíc před časem svěřil, že je stejný jako jeho dědeček, který též nebyl vzorem věrnosti. A on tak jen pokračuje v rodinné tradici. Je jen škoda, že tím hodně ubližuje lidem okolo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden