Krásky se zapletou s drogovým kartelem a chopí se zbraně. Akční komedie Sheroes je jako 96 hodin

Foto: Paramount Pictures

96 hodin v plavkách. Akční komedie Sheroes se odehrává v prosluněném Thajsku, kde se s drogovým kartelem zapletou čtyři krásky na dovolené. Když je jedna z nich unesena, je zbytek dívčí party nucen nabít pistole a dojít si pro ni. Trailer slibuje poměrně zábavnou podívanou, která se nebude brát příliš vážně.

Když čtyři krásné zlodějky přijedou do Thajska za nezapomenutelným dobrodružstvím, rychle zjistí, že jim dovolená přerostla přes hlavu, když je jedna z nich unesena známým drogovým bossem. V boji o přežití a záchranu kamarádky využijí svoji jedinečnou sadu dovedností. Podobně jako Liam Neeson ve filmu 96 hodin.

Akční dobrodružný film Sheroes natočil debutující Jordan Gertner, producent snímku Spring Breakers z roku 2012. V hlavních rolích se představí Isabelle Fuhrman, Sasha Luss, Wallis Day a Skai Jackson.

Americká premiéra je již 23. června v kinech a digitální podobě. Film uvede společnost Paramout Pictures, jejíž tituly přebírá nová streamovací služba SkyShowtime. Sheroes nicméně nemá datum uvedení v Česku.

Foto: Paramount Pictures