Čtvrtek 02. května 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Začala plavební sezóna na Baťově kanále

01.05.2024 - Začala plavební sezóna na Baťově kanále - 1. května

Počasí

02.05.2024 - Čtvrtek

Teplota: 21 / 14 - Oblačno

03.05.2024 - Pátek

Teplota: 21 / 15 - Zataženo

Nárožný a Stašová jako žhaví milenci

20. května 2023 - 09:35

Zpět na seznam článků

V zábřežském kulturáku

Nárožný a Stašová jako žhaví milenci

Poslední ze žhavých milenců zdroj foto: z.k.

Petr Nárožný a Simona Stašová se představí zábřežskému publiku v úspěšné komedii Neila Simona Poslední ze žhavých milenců v sobotu 27. května.

Mistrně napsaný kus je ozdoben brilantními hereckými výkony obou protagonistů. „Komedie patří mezi nejúspěšnější díla známého amerického autora Neila Simona. Řadu sezón se těšila divácké přízni na Broadwayi a nyní má za sebou třináct úspěšných sezón i v Česku. Skvělá je již svým námětem a přímo dokonalá díky mistrným dialogům,“ uvedl produkční Vratislav Jarmar.

Starší majitel rybí restaurace v New Yorku se po mnohaletém spořádaném manželství odhodlá k první nevěře. Do bytu své stařičké matky si postupně pozve tři různé typy žen a dostává se s nimi do neuvěřitelně komických a choulostivých situací s ještě komičtějšími výsledky. Všechny, ačkoliv každá je povahou jiná, bravurně hraje Simona Stašová.

Komedii, při které se baví diváci bez rozdílu věku, uvede Zábřežská kulturní. Doprodej posledních vstupenek probíhá online na webu kulturaku nebo v zábřežském infocentru.

Autor: red., Z. David - zdroj foto: z.k.

Fotogalerie

Poslední ze žhavých milenců      zdroj foto: z.k.
Poslední ze žhavých milenců      zdroj foto: z.k.

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.