Obrůstá vaše střecha mechem? Nečekejte na jeho odstranění 

Každý z nás sní o vlastním rodinném domě s pěknou zahradou. Není se čemu divit, protože soukromí ve vlastním prostoru je mnohem lepší než život v panelovém bytě. Zároveň s sebou přináší celou řadu povinností, přičemž mezi ty hlavní patří údržba střechy. Na co si musíte dávat pozor? 

Vlhkost a paraziti 

Ačkoliv se v současné době rozmáhají plechové i plastové materiály, ještě stále jsou alfou i omegou klasické střešní tašky. Ty se chlubí ohromnou mechanickou i chemickou odolností a dlouhou životností. Samozřejmě mají i své slabiny, mezi něž patří i nenápadný mech. Ten uchovává pořádnou dávku vlhkosti a stává se domovem pro nebezpečné parazity. 

Pokud necháte dané jevy působit, dočkáte se vážných problémů. Z toho důvodu je nutné pravidelně provádět profesionální čištění střech. Prorostlý mech totiž jen těžko vytaháte vlastníma rukama. Ideálním řešením je moderní pískování. Jedná se o tryskání proudem částic, které stoprocentně vyčistí tvrdé povrchy. Tuto činnost provádí třeba známá společnost pod odkazem čistění střech Domažlice

Zničené tašky? 

Zmíněná firma si hravě poradí i s nejprorostlejší střechou, stejně jako s poškozenými komponenty. V rámci jejích služeb se dočkáte perfektního vyčištění, opravy a v případě zájmu i nového nátěru. Podívejte se na nátěr střech Klatovy a ihned uvidíte, jak může zářit i váš majetek. Barva neplní jen estetický účel, ale zároveň působí jako šikovná ochrana proti UV záření, fungicidům a dalším katastrofám. 

Pokud se zajímáte o životní prostředí, potěší vás použití kvalitních ekologických prostředků, které nijak nezatěžují přírodu. Stačí si otevřít webové stránky pod vloženými odkazy, přejít do kolonky „Kontakt“ a použít uvedené telefonní číslo nebo e-mail. Poté se dočkáte brzkého splnění zakázky.