Kewu a Steady objevují tropické podnebí v džungli, ale kde je Mowgli?

25. květen 2023

Nia Archives vydává Sunrise Bang Ur Head Against The Wall (Remixes) EP, na kterém se objevují remixy od Special Request a Bakeyho. Tímto Kewu zdraví oblíbence Flámu DJe Akiru do Karlových Varů, s kterým při každém střetnutí s libostí poslouchají a diskutují, kdo je z tohoto dua vlastně „lepší“.

Další oblíbenec Flámu (a nově i asistent hudební dramaturgie Radia Wave) BoLs/sLoB vydává singl Portal Serenade, k němuž bude 7. června vycházet i videoklip. Novinka bude součástí připravovaného alba Esoteric Garden, které vychází v pondělí 29. května a my se na něj náramně těšíme.

Další věc, která rozhýbala studio Radia Wave, je exkluzivní preview od slovenského Elyščítat nesoucí jméno Life Is Getting Faster. Fúze industriálního ghetto-tech, s nádechem deconstructed club music a club music v pojetí samotného Elyščítata je tak povinností pro každého DJe na shutdown jakéhokoli ravu. Singl bude k dispozici na všech streamovacích platformách od 25. května.

Na závěr moderátorská dvojice Flámu zve na své víkendové hraní – Kewu zahraje 25. května na bratislavském Välvät na Garážách. V pátek proběhne BLAM! takeover na Stalinu, kde si Kewu zahraje společně s Steadym a třemi speciálními hosty. Prvním oznámeným hostem je pražsko-britská legenda DJ Tuco. V sobotu jede Steady také rozhýbat Bratislavu, a to konkrétně na YO22 Tour do klubu Randál, kde bude mimo jiné křtít Astralkid22 své nejnovější album Jungen.

Jak se čte GQOM? Je will.i.am culture vulture? A kolik je vlastně ghetto blasterů? Poslouchejte čerstvou nálož informací v nejnovější epizodě Flámu!

autoři: Kewu , STEADY
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.