InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brankářský kemp Jiřího Prokeše: Poslední šance se přihlásit!

STRAKONICE - Léto bez oblíbeného brankářského kempu, který pořádá Jiří Prokeš starší? To už si snad ani nikdo nedokáže představit. Další ročník proběhne od pátku 30. června do pondělí 3. července ve Strakonicích. Určený bude pro brankáře z kategorií přípravek, žáků a dorostenců, kteří budou využívat nejen oba fotbalové areály Na Sídlišti i Na Křemelce, ale také plavecký stadion. Startovné činí 5 999 korun, v němž je zahrnutý značkový brankářský set, ubytování na internátu SOŠ Strakonice, celodenní strava a pitný režim, kvalitní trenéři, regenerace, soutěže o hodnotné ceny a spousta zábavy. Přihlášky přijímá Jiří Prokeš na telefonním čísle 603 549 864, ale pozor! Uzávěrka je již dnes, ve čtvrtek 25. května.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace