Barbie a Ken se ocitají ve skutečném světě. Ryan Gosling si krade hlavní trailer pro sebe

Foto: Warner Bros.

Margot Robbie a Ryan Gosling, představitelé dvou titulních rolí očekávaného snímku Barbie, opouští růžovou zemi a seznamují se s životem ve skutečném světě. Hlavní trailer nového filmu Grety Gerwig doputoval na internet také s českým dabingem. Ryan Gosling si v něm užívá každou vteřinu a upoutávku si krade sám pro sebe.

Panenka žijící v Zemi Barbie je vyloučena, protože není dostatečně dokonalá, a vydává se za dobrodružstvím do skutečného světa. Ken, až po uši zamilovaný do svého protějšku, a jeho žluté kolečkové brusle, ji ale nenechají ve štychu. Začíná dobrodružství, jaké ve světě filmu ještě nemá obdoby. Margot Robbie a Ryan Gosling v titulních rolích, v těch vedlejších Will Ferrell, Michael Cera, Kate McKinnon nebo Simu Liu.

Barbie napsala režisérka Greta Gerwig spolu s Noahem Baumbachem. Oba jsou známí tím, že zobrazují některé drsné životní skutečnosti – často však s humorem, takže jejich pojetí světoznámé postavy je o to zajímavější. Will Ferrell, který hraje generálního ředitele společnosti Mattel (která panenku Barbie vytvořila), v jednom z rozhovorů naznačil, že film bude satirou na patriarchát a zároveň kritikou společenských standardů a standardů krásy kladených na ženy.

Barbie má premiéru v kinech 21. července 2023.

Foto: Warner Bros.