Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2023 19:00
Čas čtení 0:33
Kristýna Dobiášová

Dua Lipa, Lizzo nebo Ryan Gosling: Koukni, která jména se podílí na soundtracku ke snímku Barbie

Dua Lipa, Lizzo nebo Ryan Gosling: Koukni, která jména se podílí na soundtracku ke snímku Barbie
Zdroj: Warner Bros.
HUDBA BARBIE MARGOT ROBBIE RYAN GOSLING ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Víme první jména, která se podílí na soundtracku k filmu Barbie od režisérky Grety Gerwig. Kromě jmen, jako jsou Dua Lipa nebo Nicki Minaj, se na hudebním doprovodu podílí i herec Kena Ryan Gosling.

Rolling Stone zveřejnil jména, která se podílela na vzniku soundtracku k očekávanému snímku Barbie. Na hudbě se podíleli Ava Max, Dua Lipa, Charli XCX, Dominic Fike, Fifty Fifty, Gayle, HAIM, Ice Spice, Karol G, Kali, Khalid, Lizzo, Nicki Minaj, PinkPantheress, Ryan Gosling, Tame Impala a The Kid Laroi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Rolling Stone (@rollingstone)

Seznam však stále není kompletní. Finální sestavu tvůrci zveřejní později, až se více přiblíží datum vydání filmu. Produkci alba má na starost Mark Ronson, který se podílel na hitech jako Uptown Funk, Electricity nebo Nothing Breaks Like a Heart. Zpěvačka Dua Lipa již dříve uvedla, že její píseň Dance The Night vyjde už ve čtvrtek.

Doporučeno
Nejlepší české retro komedie, které musíš vidět: Těchto 8 filmů obstálo v čase a pobaví tě i po letech Nejlepší české retro komedie, které musíš vidět: Těchto 8 filmů obstálo v čase a pobaví tě i po letech 22. května 2023 11:00

Kdy album vyjde?

Album vyjde 21. června. Tedy ve stejný den, ve kterém zamíří do kin i zmiňovaný film. V hlavních rolích se ukáží Margot Robbie a Ryan Gosling.

Doporučeno
Aftersun: Nejvýraznější loňský debut ti odpoví na všechno, co tě zajímalo o tvých rodičích, ale bál*a ses zeptat Aftersun: Nejvýraznější loňský debut ti odpoví na všechno, co tě zajímalo o tvých rodičích, ale bál*a ses zeptat 18. května 2023 11:00
Domů
Sdílet
Diskuse